„KAS-32 yra populiariausios skystosios azoto trąšos ne tik Lietuvoje, bet ir visose Baltijos šalyse. Norime, kad žemdirbiams jomis apsirūpinti būtų kuo paprasčiau ir greičiau, todėl ir įrengėme visą parą veikiančią kolonėlę, į kurią atvažiavę jie patys galės įsipilti trąšų, kaip degalų. Tikime, kad tai palengvins mūsų klientų – ūkininkų – darbą ir prisidės prie gausesnio derliaus“, – sako „Agrochemos“ komercijos direktorius Gerardas Brazaitis.

Nurodoma, kad kolonėlėje sumontuota sertifikuota trąšų krovimo įranga su našia siurbline, veikia degalinės principo įrenginys su liečiamuoju ekranu ir automatine važtaraščio atspausdinimo funkcija, įvažiavimas ir išvažiavimas į teritoriją valdomas automatiškai pagal klientui išsiųstą užsakymo identifikaciją ir transporto priemonių srautą.

Automatinė KAS-32 kolonėlė žemdirbių sezono metu veiks 24 val. per parą, kitu laiku – „Agrochemos“ agrocentro darbo valandomis.

„Jau dabar matome, kad yra didelė KAS-32 paklausa, o augant visų skystųjų trąšų populiarumui, KAS-32 poreikis toliau augs, tad pirmoji kolonėlė – vidurio Lietuvoje. Jeigu žemdirbiams reikės, tokių kolonėlių atsiras ir kituose mūsų agrocentruose ir Latvijoje“, – sako G. Brazaitis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją