Konservatoriai žada jungtis su liberalais, Valdą Adamkų prezidento poste keičia Zita iš Mažeikių, lietuviškas kraujas eksportuojamas į Vokietiją, o Vilniuje rengiamas... parodomasis NATO pajėgų antskrydis. Maža to, Irena Degutienė kovos su anekdotais apie blondines, o „pašalinių vyrų dėmesio stoka ir taip nesiskundusi“ Inga Valinskienė jau spėjo pasididinti krūtinę.

Tai – tik keletas perliukų iš 1999-2000-ųjų Lietuvos žiniasklaidos, ilgus metus balandžio 1-ąją šokdavusios tikrą kadrilį išgalvotų naujienų sūkuryje – vienus skaitytojus tai juokino, kitus piktino, o dalis gautą informaciją bent jau laikinai priimdavo už gryną pinigą.

Melagių dienai ir vėl pasukiojus durų spynoje paliktą raktą, Delfi trumpai perbėgo per užmarštyje grimztančių laikraščių puslapius, portalų archyvus ir „atgaivino“ keletą Lietuvos žiniasklaidos (ne)kaltų melų ir su jais susijusių istorijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)