Pirmas ir pats svarbiausias mitas – toli gražu ne visiems vyrams patinka moterys su didele krūtine. Pastaruoju metu madingos kaip tik nedidelės krūtys...

Ir toli gražu ne visos moterys, kurių krūtinė maža, svajoja ją pasididinti.

Kopūstai krūtinės nedidina! Jokios kitos daržovės taip pat! Užtat taisyklinga mityba gali padėti pagerinti išorinį krūtinės vaizdą.

Jei kažkas jūsų šeimoje sirgo krūties vėžiu, tai nereiškia, kad ši liga būtinai bus paveldėta. Taip, tikimybė yra, bet ji maža. Tikrinkitės kas pusmetį.

Beje, polinkis į krūties vėžį gali būti perduodamas ne tik per moterišką, bet ir per vyrišką liniją. Vyrai sudaro 1 proc. visų sergančių krūties vėžiu.

Ir tai, kad dezodorantai ir antiperspirantai didina krūties vėžio riziką, taip pat melas.

Liemenėlė

Jei nenešiojate liemenėlės, galite būti rami – krūtinė nenutįs. Tačiau jei ilgus metus nešiojote, ir staiga nusprendėte išsilaisvinti iš jos gniaužtų, tada yra tokia tikimybė, nes dėl nuolatinio palaikymo krūties raumenys ir raiščiai atrofuojasi.

Dar vienas beprotiškas mitas: miegant ant pilvo, krūtinė nutįsta. Patikiname: miego poza neturi jokios įtakos krūtinei.

Tai, kad krūtinė nukenčia miegant su liemenėle, taip pat nesąmonė. Nepatogu – tai faktas, bet liemenėlė naktį krūtinės tikrai nesužalos.

Sakoma, kad po krūtų didinimo arba mažinimo operacijos jų jautrumas sumažėja. Tai taip pat nėra tiesa – kai tik viskas užgyja, jautrumas sugrįžta.

Pasididinti krūtinės sportuojant neįmanoma. Kai kurie pratimai gali sustiprinti krūtinės ląstos raumenis, bet ne daugiau. Jokios įtakos krūtinės dydžiui tai neturi.

Jokie kremai krūtinės nedidina. Kad ir kaip juos reklamuotų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (69)