Produktai:

6 kiaušiniai,
1 šaukštas sojos padažo,
2 svogūnų laiškai,
1 svogūnas,
1 aitrioji paprika,
2 šiitake grybai,
2 stiklinės virtų ryžių,
2 šaukštai aliejaus,
šiek tiek aliejaus keptuvei patepti,
druskos.

Kaip gaminti:

1. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite. Papriką nuplaukite, perpjaukite perpus, išimkite sėklas, susmulkinkite. Grybus nuplaukite, nupjaukite kotelius, kepurėles supjaustykite plonais griežinėliais.

2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, 2 min. Pakepkite svogūnus ir papriką, sudėkite grybus ir dar 4 min. pakepkite.

3. Sudėkite ryžius, gerai išmaišykite, nukelkite nuo orkaitės ir palikite atvėsti.

4. Svogūnų laiškus nuplaukite, susmulkinkite. Kiaušinius išplakite su sojos padažu iki vientisos masės, suberkite svogūno laiškus.

5. Šią masę supilkite į aliejumi pateptą keptuvę ir pašaukite į 200 laipsnių karščio orkaitę 5 – 6 minutėms. Paskui išimkite keptuvę iš orkaitės, tegu omletas šiek tiek pravėsta.

6. Atsargiai išimkite omletą ant stalo. Ant vieno krašto sudėkite ryžių masę, paskui atsargiai suvyniokite omletą, kiek paspauskite rankomis. Supjaustykite vyniotinį gabalais ir sudėkite į dubenį.

Patiekite su šviesiu sojos padažu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)