Valgant kalakutieną gaunama iki 30 proc. vitamino B6 paros normos. Kalakuto mėsa taip pat turi mažai cholesterino, todėl ji ypač tinka dietinei vaikų, nėščių moterų ir norinčiųjų sveikai gyventi mitybai.

Kalakutieną įtraukti į dienos racioną rekomenduojama visiems, kurie nori gerai jaustis, gražiai ir sveikai atrodyti bei išlaikyti optimalų kūno svorį, juolab kad kalakutienos patiekalų yra pačių įvairiausių.

Jūsų sklandžiai ir lietuvių kalba (su ą, č, ę ir t.t.) parašytų receptų laukiame iki liepos 3 dienos dienos. Būtų šaunu, jei ir nuotrauką pridėtumėte!

P.S. Geriausi atsiųsti receptai bus patalpinti elektroninėje receptų knygoje, kurią visą vasarą galės atsisiųsti ir naudotis nemokamai visi DELFI skaitytojai!

Liepos 4 dieną paskelbsime net 10 geriausių, redakcijos komisijos išrinktų, receptų autorių, kuriems atiteks ARVI kalakutienos gaminiai (juos laimėtojai atsiims firminėse "ARVI kalakutai" parduotuvėse).

Rinkinius sudaro:

mažai parūkyta kalakuto krūtinėlė;
rūkytas kalakutienos „Servelatas“;
karštai rūkyta kalakuto šlaunelė;
karštai rūkytos kalakutienos „Medžiotojų“ dešrelės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją