12 porcijų reikės:
300 g šaldytos picos tešlos,
100 g smulkinto „Mozzarella“ sūrio,
100 g ~45 proc. riebumo sūrio,
80 g mėlynojo pelėsinio sūrio ,
žiupsnelio šviežiai maltų pipirų,
apie 30-60 g plėšytų šviežių žalumynų.
Įkaitinkite orkaitę iki 220°C. Ištieskite picos tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Supjaustykite tešlą pageidaujamo dydžio gabaliukais. Padėkite juos ant aliejumi sutepto kepimo popieriaus. Kepkite apie 4-5 minutes, kol tešla lengvai paruduos.
Pabarstykite ant kiekvieno gabaliuko įvairių sūrių bei pipirų. Kepkite dar 5-6 minutes, kol išsilydys sūris. Išimkite iš orkaitės ir pabarstykite žalumynais.
Skanaus!
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (1)