12 porcijų reikės:

300 g šaldytos picos tešlos,
100 g smulkinto „Mozzarella“ sūrio,
100 g ~45 proc. riebumo sūrio,
80 g mėlynojo pelėsinio sūrio ,
žiupsnelio šviežiai maltų pipirų,
apie 30-60 g plėšytų šviežių žalumynų.

Įkaitinkite orkaitę iki 220°C. Ištieskite picos tešlą ant miltais pabarstyto paviršiaus. Supjaustykite tešlą pageidaujamo dydžio gabaliukais. Padėkite juos ant aliejumi sutepto kepimo popieriaus. Kepkite apie 4-5 minutes, kol tešla lengvai paruduos.

Pabarstykite ant kiekvieno gabaliuko įvairių sūrių bei pipirų. Kepkite dar 5-6 minutes, kol išsilydys sūris. Išimkite iš orkaitės ir pabarstykite žalumynais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)