D. Klimavičius bus atsakingas už įmonės ir jos teikiamų investicinių paslaugų plėtrą, strategines įžvalgas apie finansų rinkas ir pan.

„Jau metus laiko dirbame ties įmonės vizualiu pokyčiu, kuris labiau atskleidžia pačios įmonės vertybes. Šių permainų link ėjome atsakingai, apgalvoję kiekvieną detalę ir norėjome, kad įmonės vardas būtų modernus, atviras bei gerai suprantamas. „Uniqum“ simbolizuoja unikalius ir individualiai kiekvieno kliento poreikiams pritaikytus sprendimus; tuo tarpu „Capital“ – bendrinis žodis, nurodantis finansinį kapitalą, pinigus. Taigi naujasis įmonės pavadinimas „Uniqum Capital“ labiau atlieps pačios įmonės viziją – siūlyti unikalius, individualius ir novatoriškus finansinius ir investicinius sprendimus“, – įmonės pokyčius pristatė valdybos narys Mindaugas Mikalajūnas.

Anot M. Mikalajūno, keičiantis įmonės vadovui, keičiasi ir įmonės identitetas, kai dar didesnis dėmesys bus skiriamas klientams ir aukščiausių standartų užtikrinimui.

„Išlaikyti aukščiausią paslaugų kokybę ir skaidrumą, aukščiausius valdysenos ir etikos standartus yra pagrindinė „Uniqum Capital“ misija ir užduotis naujajam vadovui bei komandai“, – pridurė įmonės valdybos narys.

D. Klimavičius pastebėjo, kad sparčiai augant investicinių paslaugų prieinamumui Lietuvoje ir pasaulyje, svarbu išlaikyti pasitikėjimą, o šiam tikslui pasiekti jis pasirengęs dirbti kartu su klientu, siekiant paspartinti verslo augimą, paskatinti investuoti protingai bei nuolat dalintis naujausiomis įžvalgomis apie finansų rinkas.

„Džiaugiuosi prisijungęs prie profesionalios ir ambicingos komandos. Jau daug metų dirbu su įvairiais verslo segmentais, padedant pritraukti kapitalą. „Uniqum Capital“ šiuo atveju turi didelį potencialą augti ir atliepti besikeičiančius klientų lūkesčius, pasiūlyti individualius, tiek verslo, tiek investuotojo poreikius atsitinkančius sprendimus. Įmonę vienija finansų profesionalai, galintys suteikti naujausias ir aktualias įžvalgas. Juolab matau dideles galimybes edukuoti visuomenę apie investavimą, o tam „Uniqum Capital“ yra geriausia vieta“, – patirtimi ir tikslais dalinosi naujasis įmonės vadovas D. Klimavičius.

„Uniqum Capital“ – finansų maklerio C kategorijos licenciją turinti įmonė, konsultuojanti strateginio investavimo bei alternatyvaus kapitalo pritraukimo srityse, nuo veiklos pradžios padėjusi pritraukti per 100 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją