Skelbiama, kad iki šiol daugiau nei trejus metus įmonei vadovavęs K. Kaikaris imsis naujų iššūkių ir tęs karjerą už šios bendrovės ribų. K. Kaikario teigimu, tai buvo vienas įdomiausių jo karjeros etapų, bet atėjo laikas pokyčiams.

„(...). Atėjo laikas įgyvendinti naujus tikslus jau už šios organizacijos ribų. Išeinu perleisdamas „CityBee“ vairą į patikimas rankas“, – teigia K. Kaikaris.

Pasak „CityBee“ valdančios bendrovės „Modus Mobility“ vadovės Ainės Martinkėnaitės-Martyniuk, K. Kaikaris atvedė organizaciją į kitą brandos lygį ir iššūkių kupinu periodu užtikrino veiklos tęstinumą bei verslo augimą.

„Vadovaujant Kristijonui „CityBee“ sparčiai augo ne tik Lietuvoje, bet ir kitose Baltijos šalyse. Prie to stipriai prisidėjo optimizuoti procesai ir padidintas veiklos efektyvumas. Klientams pasiūlėme daugiau naujovių ir kokybiškesnes paslaugas, dar labiau investavome į klientų aptarnavimą. Esame dėkingi už Kristijono svarų indėlį ir pasiektą naują organizacijos brandos lygį, už profesionalumą, įžvalgas ir gebėjimą suvaldyti itin didelius verslą palietusius iššūkius.“

Pažymiam, akd G. Januškaitė-Karvelienė savo profesinį kelią „Modus Group“, kuriai priklauso ir „CityBee“, pradėjo 2016 m. Per visą šį laiką ji kaupė patirtį skirtinguose versluose – užėmė vadovaujančias pareigas viešbučių sektoriuje, o prieš daugiau nei ketverius metus tapo „CityBee“ operacijų vadove Baltijos šalims.

2022 m., sugrįžusi į „CityBee“ po poros metų pertraukos, tapo Lietuvos rinkos vadove. Per savo karjerą šioje bendrovėje G. Januškaitė-Karvelienė jau įgyvendino ne vieną svarbų projektą, tarp jų ir plėtrą į kitas rinkas.

Prieš daugiau nei 11 metų automobilių dalijimosi paslaugas pradėjusi teikti „CityBee“ buvo viena pirmųjų pasiūliusių šias paslaugas ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje. Šiuo metu bendrovė veikia Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Sėkmingi „CityBee“ veiklos rezultatai ir verslo plėtra stipriai prisidėjo prie to, kad Baltijos šalių sostines šiandien galime vadinti ir Europos automobilių dalijimosi sostinėmis.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)