Pranešime spaudai skelbiama, jog bendros įmonės, kuri vadinsis „LG Magna e-Powertrain“, įkūrimas suvienija „Magna“ stiprybes elektrinių jėgos pavarų ir pasaulinio lygio automobilių dalių gamybos srityje su LG elektros variklių ir inverterių komponentų kūrimo patirtimi.

Bendrovės tikisi, kad „LG Magna e-Powertrain“ projektavimo, inžinerijos ir gamybos sinergija padės abiems įmonėms greitai reaguoti į rinkos tendencijas ir pasinaudoti vis spartėjančiu pasaulio perėjimu prie transporto priemonių elektrifikavimo.

Naujoji įmonė kurs elektrinių jėgos pavarų komponentus, leisiančius automobilių gamintojams plėtoti gamybą pasirinkta kryptimi – nuo elektrifikavimą ir funkcionalumą suteikiančių visaverčių sprendimų iki pažangių operacijų sistemos programų ir variklių elektrinėms transporto priemonėms.

„Išnaudodama esamas technologijas, inžinerinius pajėgumus ir padalinius visame pasaulyje „LG Magna e-Powertrain“ skatins pažangą, padėsiančią automobilių gamintojams įveikti vienus didžiausių iššūkių visų jų parduodamų transporto priemonių elektrifikavimui“, – teigiama pranešime.

Šaltinis
Temos
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)