Reikalavimas auklėtojai – geležinė kantrybė

Pavyzdžiui, portale CVbankas.lt įmonė „Transcom Worldwide Vilnius“ ieško klientų aptarnavimo specialisto Kaune, kuriam į rankas siūlo 580–916 eurų atlyginimą. Tiesa, iš pradžių reikėtų išklausyti 8 dienų mokymus, kurių metu būtų mokama minimali alga. Tačiau po to siūlomi tokie priedai, kaip stalo futbolas ar „PlayStation 4“ atsipalaidavimui su kolegomis.

Vilniuje ieškoma indų plovėjos. Viešoji įstaiga „Vilnvasara“ siūlo 550–600 eurų į rankas ir maitinimą darbo dienomis. „Vilnvasara“ dar ieško virėjos, kuriai siūlo 650–850 eurų atlyginimą.

Kosmetologė įmonėje „Jaunystės akademija“ gali tikėtis 1–1,2 tūkst. eurų į rankas. Reikia turėti galiojančią slaugytojo licenciją.

Baldų konstruktoriui Kaune, įmonėje „Eigida“ siūloma dirbti už 900–1,3 tūkst. eurų į rankas. Tarp reikalavimų yra bent 1 metų tokio darbo patirtis, sugebėjimai dirbti viena iš šių programų: „AutoCad“, „SolidWorks“, „Autodesk Inventor“, „SketchUp“; „Microsoft Office“ žinios.

Įmonė „Kelionių akademija“ Vilniuje ieško rinkodaros vadybininko. Siūlomas 500–750 eurų atlyginimas į rankas ir savirealizacijos galimybės. Dirbant šį darbą reikėtų rašyti „Facebook“ įrašus, gebėti atrinkti patrauklius paveiksliukus ir t.t.

CVbankas.lt galima rasti darbo pasiūlymų užsienyje. Pavyzdžiui, Vokietijoje trinkelių klojėjui įmonė „Nermeka“ pasiruošusi mokėti 2,6–3,2 tūkst. eurų atlyginimą. Reikėtų dirbti po 40 ar 50 valandų per savaitę, siūlomas nemokamas apgyvendinimas.

Tuo metu aukštalipiui-motopjūklininkui Kaune įmonė „Pjovėjai“ siūlo 1–1,5 tūkst. eurų atlyginimą (su perspektyva didėti). Būtų gerai, jei kandidatai turėtų aukštalipio pažymėjimą ir vairuotojo teises.

Vilniaus įmonė „Mobkesa“ norėtų įdarbinti pardavėją-konsultantą, kuriam siūlo 550–800 eurų į rankas. Tarp darbo privalumų minimos patrauklios nuolaidos prekėms, karjeros galimybės ir draugiška valdžia.

Viešoji įstaiga „Mūsų pėdutės“ ieško „auklėtojos už labai gerą atlyginimą“. Siūloma 700–1 tūkst. eurų suma. Būtina turėti nuosavą automobilį, nes viešuoju transportu iki darbo vietos atvykti neįmanoma. Tarp reikalavimų minima ir geležinė kantrybė.

„Influencerių“ vadybininkui siūlo iki 2,5 tūkst. eurų

Portale CVMarket.lt ieškoma „influencerių“ rinkodaros vadovo. Įmonė „Indigroup“ norėtų įdarbinti žmogų, turintį patirties dirbant su mikro ir makro „influenceriais“, nebijantį nesėkmių ir negadinantį nuotaikos. Siūlomas 1,5–2,5 tūkst. eurų uždarbis į rankas.

„Indigroup“ dar ieško programuotojo (full-stack PHP developer). „PHP projektuose programuotojai dažniausiai naudoja Laravel framework, bet tai nėra šventa karvė ir naujuose servisuose gali būti naudojami kiti. Taip pat aktyviai naudojame tokias technologijas kaip: RabbitMQ, ElasticSearch (įskaitant Kibana), reliacines bazes Mysql ir Postgresql, kai kuriuose projektuose ir Nosql, taip pat Redis, Sentry ir kitus įdomius dalykus“, – rašoma skelbime. Siūlomas 1,8–2,5 tūkst. eurų atlyginimas į rankas.

Įmonė „Energus“ planuoja įdarbinti elektriką-montuotoją už 900–1,4 tūkst. eurų neatskaičius mokesčių. Reikia turėti bent 1 metų patirtį, siūlomas gyvybės ir sveikatos draudimas.

Specialiųjų statybos darbų technine priežiūra užsiimsiančiam darbuotojui įmonė „Infes“ pasiruošusi mokėti nuo 1,2 iki 1,7 tūkst. eurų per mėnesį (neatskaičius mokesčių). Skelbime nurodoma, kad darbo užmokestis bus mokamas laiku. Be to, suteikiamas įmonės automobilis. „Infes“ priimtų ir inžinierių-sąmatininką, kuriam mokėtų 900–1,3 tūkst. eurų popieriuje. Šioje pozicijoje būtinas analitinis mąstymas, statybos procesų išmanymas.

Marijampolėje ieškoma vairavimo instruktoriaus. Įmonė „SGD“ reikalauja bent 3 metų vairavimo patirties, būtina turėti vairuotojo pažymėjimą. Siūloma alga – 560–800 eurų (neatskaičius mokesčių).

Jei yra norinčių, galima įsidarbinti ir Anglijoje. „Darbai svetur“ siūlo darbą virtuvės šefui 4 sidabrinių žvaigždučių viešbutyje šalia vandenyno už 1,5–2,2 tūkst. eurų per mėnesį (neatskaičius mokesčių).

Įmonė „Emplonet“ norėtų priimti sandėlio darbuotoją už 500–700 eurų popieriuje. Būtinas geras fizinis pasirengimas, siūlomos visos socialinės garantijos.

CVMarket.lt galima rasti skelbimą tolimųjų reisų vairuotojui į ir iš Didžiosios Britanijos. Įmonė „Imp-ex Lietuva“ siūlo ne tik 1,5–1,7 tūkst. eurų siekiantį atlyginimą, bet ir kasmetines apmokamas atostogas.

Dar galima įsidarbinti baseino gelbėtoju už 300–500 eurų per mėnesį (neatskaičius mokesčių). Reikalaujamas ne mažesnis nei vidurinis išsilavinimas, negalima turėti žalingų įpročių.

Yra siūlančių 1 eurą (už valandą)

Portale CVOnline.lt įmonė „Amston“ ieško biuro vadovės, kuriai mokėtų nuo 800 iki 1,2 tūkst. eurų į rankas. Kandidatams reikėtų mokėti anglų ir rusų kalbas.

1,1–1,5 tūkst. eurų algą į rankas siūlo „Personalo grupė“, ieškanti pardavimo projektų vadovo. Reikalaujama aukštojo išsilavinimo, o vadybos, inžinerijos, telekomunikacijų ar informacinių technologijų specialistams taikoma pirmenybė.

Įmonė „Biuro“ Kaune ieško virėjo parduotuvėje už 650–780 eurų į rankas. Dar siūlomi nemokami pietūs, pigi kava ir arbata.

Paysera“ ieško programuotojo, kuriam siūlomos algos intervalas ypač didelis – nuo 500 iki 3,5 tūkst. eurų į rankas.

Darbo skelbimų galima rasti ir Klaipėdoje. Čia įmonė „Cargo Booking“ ieško projektų vadovo, kuriam žada mokėti nuo 1 iki 2,5 tūkst. eurų per mėnesį.

Pardavimų vadovą norėtų įdarbinti „Ekskomisarų biuras“. Nuo 600 iki 1,2 tūkst. galima uždirbti turint aukštąjį išsilavinimą, puikiai mokant lietuvių, rusų, anglų kalbas.

Pardavimų vadovo ieško ir „Stora Enso“. Valandinį 1 euro atlyginimą siūlančioje įmonėje norima įdarbinti žmogų laikinai pozicijai (2 metams vaiko priežiūros).

Tuo metu „Olybet“ už 430–600 eurų į rankas įdarbintų lažybų tarpininką. Šioje pozicijoje reikėtų pristatyti paslaugas klientams, dirbti su kasos aparatu, rengti vidines ataskaitas. Darbo patirtis nebūtina.

Įmonė „Emigra“ siūlo įsidarbinti Ispanijos viešbučiuose. Galima dirbti padavėju, kambarine, virtuvės arba registratūros darbuotoju. Siūloma alga – 300–600 eurų, plius arbatpinigiai.

Galima įsidarbinti Rygoje, kur įmonė „Mintos“ ieško pinigų plovimo ir teroristų finansavimo prevencijos analitiko už 1250–1,8 tūkst. eurų į rankas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (278)