Gyvena ne viena

„Atstovas spaudai“, - šyptelėjo į susitikimus su žurnalistais vienos Sonios neleidžiantis trisdešimtmetis vadybininkas Alkas Paltarokas.

Ar Alkas yra daugiau nei vadybininkas? Greta blondinės Sonios sėdintis A.Paltarokas žvelgia kažkur į šalį ir tyli, tačiau jo ausys įtemptos.

„Kompanionas, draugas ir galbūt mylimasis. Bent jau to norėtųsi“, - Sonia neslepia, kad jie gyvena kartu. Ji kategoriškai atmeta kvietimus į pasimatymą, nors daug vyrų kuklinasi net prieiti.

Ji gyveno Maskvoje, tėvai – Kaliningrade, bet daugiau apie Sonios praeitį sužinoti sunku. Panašu, kad praeitį rusė tiesiog slepia. „Kūrybinga, mylinti muziką, grožį, norinti gėriu dalytis su žmonėmis. Kukli, lengvai bendraujanti, linksma, nuoširdi ir… much much more“, - apibūdina save rusė.

Už koncertą – 1500-3000 litų

Sonia prisiekinėja, kad lietuviai vyrai jai labai patinka: „Dar nenusivyliau! Rusai vyrai neblogi, tačiau lietuviai – geresni!“

Būsimai žvaigždei prisipažįstu, kad visuomet knieti patikrinti seksualių blondinių mokyklinį žinių bagažą. Ji nesutrinka. Aukščiausias kalnas? Everestas. Daugiausiai gyventojų turinti šalis? Kinija ir Indija. Kokioje temperatūroje užšąla vanduo? Nulinėje. Hm. Gerai. Tuomet – kontrolinis klausimas: „Iš kur ištraukei, kad tavo genealoginis medis siekia Radvilų giminę?“

„Mano mamos močiutė turėjo Radvilų kraujo, – pareiškia Sonia. – Kas yra Radvilos? Na, tai kaip Romanovai Rusijoje.“

Nenori būti Irina

Ar per Lietuvoje praleistus metus jau spėjo išgirsti daug apkalbų apie save? Išgirdusi tokį klausimą Sonia energingai linksi galva: žmonės kalba, kad jos krūtys silikoninės, o lūpos irgi nepasiėjo be apimtį didinančių injekcijų. „Ne!“ – užtikrina Sonia.

„Norite paliesti?“ – provokuoja. Noriu. Bet nedrįstu. Todėl skubiai tikrinu kitą gandą: ar tiesa, kad ji buvo elitinė prostitutė. Ne, kvatojasi, baisus melas. Bet girdėjo, esą ji – eskorto mergina. Už kiek galima ją nupirkti? Tyli ir juokiasi. Ji neįkainojama. Užtat jos koncertas – taip: 1500-3000 litų.

Teko girdėti, kad tikrasis tavo vardas Irina.

– Irina?! – perklausia po kelių sekundžių akivaizdžiai sutrikusi, akys laksto į šalis. – Šiuo metu aš – Sonia. O dėl Irinos nekomentuosiu.

Ar tiesa, kad jūsų su Alku Paltaroku miegamajame įrengtas strypas?

– Tiesa, - linksi galva.

Vadinasi, tiesa ir tai, kad Sonia – striptizo šokėja, kurią galima pamatyti viename iš Vilniaus „Edeno“ tinklo striptizo klubų?

– Aš… Hm… Dabar šoku tik namie, savo miegamajame. O klube? - sutrinka ir žvalgosi Alko pagalbos.

Vadybininkas kaipmat suskumba:

– Be komentarų!