Interviu Natalijai Mosičiuk L. Vaikulė sakė, kad stipriai jaudinosi dėl jo. Sužinojusi, kad Rusija įsiveržė į Ukrainą, iš karto jam paskambino. Atlikėja suvokė, kad gali tik palaikyti, vis dėlto ne iš karto rado reikiamus žodžius.

„Paskambinusi pusvalandį raudojau, užuot ką nors pasakiusi, neradau tinkamų žodžių. Jis ėmė mane guosti. Viskas vyko kaip kine. Nes pajutai tiek dėkingumo, stiprybės, meilės, šitiek patyriau visko, ko niekada neturėjau. Vis stengiausi valdytis, tačiau nepavyko. Kažką lemenau, galutinai suskydau. Sakau: „Ką galiu dėl tavęs padaryti?“ Jis atsakė: „Laima, tiesiog nusišypsokite, kad tokią jus atsiminčiau“, – pasakojo atlikėja.

Pasak jos, tie muzikanto žodžiai buvo panašūs į atsisveikinimą. Tada jai atrodė, kad tuoj nukris bomba ir sprogs, ir tai bus paskutiniai prisiminimai.

„Tai ir liko mano atmintyje. Kas kartą pajuntu gumulą gerklėje. Noriu laikytis“, – pridūrė L. Vaikulė.

Kiek anksčiau L. Vaikulė aštriai sukritikavo visus rusų atlikėjus. Ji pareiškė, kad tai – zombiais virtę žmonės, nors dauguma paprasčiausiai apsimeta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)