Populiariosios muzikos karalienė, debiutinį albumą išleidusi 1983-iaisiais, tikriausiai sustabdė laiką, nes atrodo pritrenkiamai, kaip ir karjeros pradžioje, skelbia „Mirror“.

Tačiau kai kurie gerbėjai, pamatę naują nuotrauką, kurioje ji apnuoginusi viršutinę kūno dalį, tvirtina, kad 63-ejų metų amžiaus dainininkė „neatpažįstamai pasikeitė“.

Legendinė atlikėja pasidalino nepriekaištinga galvos ir pečių nuotrauka su ilgais, jos krūtis dengiančiais plaukais, su prierašu: „Kvėpavimo pratimai!“

Tačiau kai kurie nesuprato, kaip kvėpavimo pratimai gali padėti taip pasikeisti, ir galvoja, kad amžių užmaskuoti padėjo filtras.

Ar „Like A Virgin“ atlikėja buvo atsigulusi po skalpeliu?

Nepaisant įvairių spekuliacijų, Madonna niekada neprisipažino pasidariusi operaciją ir nemėgsta apie tai kalbėti.

„Nesu prieš plastinę chirurgiją,“ – minėjo atlikėja 2012 metais ir pridūrė: „Tačiau visiškai nesutinku apie tai kalbėti.“

Bet daugelis ekspertų mano, kad Madonnai atlikta daug kosmetinių veido procedūrų: kolageno implantai, botokso injekcijos ir cheminis odos šveitimas.

Žurnalui „Closer“ straipsnius rašantis Amaras Suchde sakė glowday.com, kad Madonnos veidas atrodo jaunesnis, „apversto trikampio“ formos – priešingai, nei turėtų būti senstant.

Jis sakė: „Manau, kad Madonnai tikrai atliktos odos būklės gerinimo procedūros, tokios kaip „Profhilo“ injekcijos ar net gydymas lazeriu. Ji iš tikrųjų rūpinosi savo oda, todėl atrodo jaunesnė. Šios odos priežiūros procedūros padeda išvengti odos senėjimo, kuris atsiranda dėl senstant sumažėjusio kolageno ir elastino kiekio veide“.

Tam pritaria ir daktaras Jasonas Diamondas, žinomas iš „Netflix“ laidos apie įžymybių plastines operacijas „Celebrity Plastic Surgeons“.

Kalbėdamas apie Madonnos išvaizdą, dr. Reedas sakė: „Tai nenatūralu. Veidas kvadratinis, vyriškas. Vietoje to, kad veidas būtų putlus, jie perpildė jį.“

„Smakras ir žandikaulis neturi taip išsiskirti – jie suleido per didelę dozę. Tai nepasisekusi injekcija. Tai jos nepražudys, bet ar ji atrodo normaliai? Keista išvaizda – jos skruostai dideli ir išsipūtę.“

Po Madonos pasirodymo Naujųjų metų išvakarėse 2019-aisiais Niujorko bare „Stonewall Inn“ kilo kalbos, kad Madonna susidėjo užpakaliuko implantus.

Procedūra, kuri yra rizikingesnė nei daugelis kitų, patobulina užpakaliuko dydį, formą ir linijas.

Reaguodama į kalbas, kad susidėjo užpakaliuko implantus, Madonna pasidalino įrašu: „Desperatiškai siekiu niekieno pritarimo... ir su savo kūno galiu daryti ką panorėjusi, kaip ir visi kiti!“

Kai Madonna praėjusią savaitę įkėlė naują vulgarią nuotrauką, kai kurie muzikos ikoną palygino su realybės šou žvaigžde Kim Kardashian.

„Ji į save nepanaši – jos veidui atlikta per daug procedūrų,“ – parašė vienas žmogus, o kitas nurodė, kad viskas dėl „filtro“.

Kitas pridėjo: „Dievulėliau, dabar net Madonna panaši į Kardashian.“

„Tikrai kažkas padaryta, bet nelabai sklandžiai,“ – pastebėjo trečias internautas, o ketvirtas tiesiog paklausė: „Kas nutiko Madonnai?“.

„Ji neatpažįstama,“ – tvirtino kitas, o viena sekėja pasakė, kad ji „sensta priešinga kryptimi“.

Žmonių nuomonės apie Madonos išvaizdą išsiskyrė, bet ji visada buvo giriama dėl puikaus kūno sudėjimo.

Dainos „Material Girl“ atlikėja sulaukė kritikos pernai lapkritį paviešinusi savo spenelių ir užpakaliuko nuotraukas, kai apsirengusi vergės stiliaus apatiniu trikotažu gulėjo lovoje.