Naujame „Vogue Beauty Secrets“ epizode trisdešimtmetė dainininkė prisipažino naudojusi lūpų užpildus ir botoksą, tačiau 2018 metais, kai buvo 25 metų, nusprendė liautis, nes visko pasirodė „per daug“.

„Pradėjo atrodyti, kad tiesiog bandau paslėpti savo tikrąją aš. Ilgą laiką tikrasis grožis nuo manęs slapstėsi. Bet nuo tada, kai atsisakau tų užpildų ir botokso, pradėjau jaustis geriau“, – susigraudinusi teigia A. Grande, tačiau neatmeta galimybės, kad kada nors persigalvos ir vėl grįš prie užpildų.


„Galbūt vieną dieną man jų ir vėl norėsis. Nežinau. Laikas parodys. Palaikau visus sprendimus, jeigu tik žmogus dėl jų jaučiasi geriau, patrauklesnis“, – sako ji.

Kalbėdama apie grožį ir susitaikymą su amžiaus pokyčiais, A. Grande paaiškino: „Man patinka juoko ir ašarų palikimas ant mano veido.

Tikiuosi, kad šypsenos raukšlelės tik gilės, nes tai reikš, kad mano gyvenime daug gerų emocijų. Manau, kad amžėjimas yra nuostabus dalykas“.

Nepaisant to, pridūrė, kad kosmetinių procedūrų visam laikui neatsisakė ir galbūt vieną dieną panorės veido pakėlimo procedūros: „Gal po dešimties metų norėsiu veido pakėlimo? Gal ir norėsiu. Manau, kad apie tokius dalykus nereikia bijoti kalbėtis. Jeigu jau kalbame apie grožio paslaptis, tai atvirai ir kalbėkime“.


Tame pačiame vaizdo įraše dainininkė ir aktorė palietė ir nuolat nesikeičiančio savo stiliaus klausimą: „Jaučiu, kad mano santykis su grožiu per tiek metų smarkiai pasikeitė, nes šią kelionę pradėjau būdama labai jauna. Makiažas man buvo būdas pasislėpti, visko dariau labai daug, bet tada man tai atrodė gražu. Ir po šiai dienai labai patinka dažytis, tik su metais makiažo tikslas nebėra kažką paslėpti, kažką užmaskuoti. Tai saviraiškos forma, noras pabrėžti tai, kas gražiausia.

Kiekvieno iš mūsų santykis su grožiu yra labai asmeniškas. Čia kalbamės apie grožio paslaptis. Bet anokia čia paslaptis, kad visi iki vieno norime būti mylimi, būti geriausia savo versija?“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją