R. Murdochas anksčiau buvo vedęs keturis kartus.

Jo permainingas asmeninis gyvenimas dažnai duoda peno bulvarinių laikraščių pramonei, kurią jis pats ir sukūrė trijuose žemynuose.

Praėjusiais metais R. Murdochas paskelbė apie savo sužadėtuves su dantų higieniste, pakeitusia profesiją ir tapusia konservatyvios radijo laidų vedėja Ann Lesley Smith, tačiau mažiau nei po mėnesio atšaukė planuotas vestuves.

J. Žukova, kuri į JAV imigravo iš Rusijos, yra į pensiją išėjusi molekulinės biologijos specialistė. Jai 67 metai, taigi ji yra ketvirčiu amžiaus jaunesnė už R. Murdochą, rašo NYT.

Jos dukra, meno mecenatė ir verslininkė Darja Žukova, anksčiau buvo ištekėjusi už Rusijos oligarcho Romano Abramovičiaus.

Pranešama, kad R. Murdocho vestuvės vyks jo vynuogyne ir dvare Moragoje, Kalifornijoje.

Paskutinė R. Murdocho santuoka buvo su modeliu Jerry Hall, buvusia ilgamete roko grupės „Rolling Stones“ lyderio Micko Jaggerio partnere.
R. Murdochas, turintis šešis vaikus, pirmą kartą buvo vedęs australę stiuardesę Patriciją Booker, su kuria išsiskyrė septintojo dešimtmečio pabaigoje.

Su antrąja žmona, laikraščio žurnaliste Anna Torv, jis buvo kartu daugiau nei 30 metų, kol 1999 metais išsiskyrė. Trečioji jo santuoka su Wendi Deng baigėsi 2013 metais.

Iš Australijos kilusio R. Murdocho, kurio žiniasklaidos imperijai priklauso „The Wall Street Journal“, „Fox News“ ir kitos įtakingos žiniasklaidos priemonės, „Forbes“ duomenimis, turto vertė siekia daugiau kaip 20 mlrd. dolerių.

Praėjusių metų lapkritį R. Murdochas perdavė savo pasaulinės žiniasklaidos imperijos kontrolę sūnui Lachlanui ir perėjo į emerito statusą.