Įvairiems melomanų ratams pažįstamas F.Dickinson visų pirma didžiuojasi savo leidykla „Cynic Records“. Įrašų „Cynic Records“ per kelerius metus išleista santūriai nedaug, bet kompanijos pristatomi vardai „Das Etwas“, „Foolish & Sly“, „Dedication“ (projektas su „Kaunas Jazz“ grojusiais japonais „Cro-Magnon“), „L.H.A.S. Inc“, „The Fanglers“ ir kt. – tai vis chameleoniško „Opium“ svečio būsenos ir bendri projektai su kitais atlikėjais.

Prieš penkiolika metų pirmąją plokštelę „The Drive“ išleidęs ir dar anksčiau vakarėlius Londone ir Braitone organizuoti ėmęs kolekcionierius, didžėjus ir prodiuseris prisimena, kad dešimties metų būdamas jau lankėsi David Bowie koncerte. O vėliau viskas lyg sniego lavina sukosi taip, kad ties vienu stiliumi nusėsti lyg ir nebuvo kada.

Savo netradicinio skambesio vinilų kolekciją, nesibaimindamas pamesto bagažo kartėlio, didžėjus dažnai krauna į lėktuvus ir skrenda į Australiją ar Japoniją, groja festivaliuose gimtojoje Anglijoje ar vis dar egzotiškoje Kroatijoje. Pastaruoju metu Felix su kolegomis dažnai galima išvysti bei išgirsti Londone vykstančioje renginių serijoje „Bad Passion“.

Savo mylimas plokšteles į „Opium“ šeštadienį taip pat gabens keturi lietuvaičiai. Tai – radijo laidos, tinklaraščio ir plokštelinių šokių „Bangos“ vedlys Ryklys, kosmonautų sąjungos „Cosmovast“ pirmininkas Synthsoulsizer, „Opus 3“ brangakmenio „Mix Subas“ šefas Loranas Vaitkus bei „Partyzanų“ senbuvis Gvidas. Vinilo griovelius į vaizdą transformuos Jurgelė („Rut Rut“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją