Apie pasiruošimą Kalėdoms Natalija paskelbė socialiniuose tinkluose, įrašu sutiko pasidalinti ir su Delfi.

„Kosmosas“, – rašė garsi atlikėja ir pažymėjo, kad šiemet pasipuošti eglę ir interjerą paversti šventiniu jai padėjo „Mirror Decor“.


Po įrašu pasipylė susižavėjimo kupini komentarai – Natalijos bičiuliai ir gerbėjai gyrė papuošimus, kurie primena ir artėjantį areninį turą, pavadintą „Kosmosas“.

Kalėdų eglę Natalija Bunkė kasmet pasipuošia dar lapkričio mėnesio pradžioje, tad ne išimtis ir šie metai.

Galite prisiminti, kaip dainininkės šeimos namai atrodė per ankstesnių metų Kalėdas.

2020 metų papuošimai:

Taip N. Bunkės namai buvo išpuošti 2019 metais:

Taip atrodė 2018-iais:

Visai neseniai į Delfi TV laidą „Nepatogūs klausimai“ atvykusią dainininkę Rolandas Mackevičius pasitiko su širdžiai mielu priminimu – artėja jos koncertai didžiausiuose šalies miestuose. Apie tai kalbėjusi N. Bunkė prisiminė jų pokalbį, kuris vyko prieš pat grandiozinį koncertą „Žalgirio“ arenoje.

Tąkart jie galvojo, kaip būtų nerealu surinkti apie 10 tūkst. gerbėjų. Tiesa, šį skaičių garsi atlikėja pralenkė – į vasarį vykusį šou atvyko apie 15 tūkst. klausytojų.

„Tas koncas buvo meganerealus. Aš tai supratau tik po kokio gero mėnesio, kai man susigulėjo galvoje, kas čia įvyko. Kaip šiandien prisimenu. Man net šiurpai eina. Peržiūrėjau vaizdo įrašus, kaip viskas atrodė. Čia buvo vau. Gyvenime nepakartosiu tokio koncerto, kuris buvo vasarį.

Artėjantis koncertas bus kitoks. Išpildysiu savo norus, kurių nepadariau „Žalgirio“ arenoje. Pamenu, atvažiavau pas scenos statytojus. Sakiau, kad norėsiu skristi, išlįsti. Buvau tokių fokusų prisigalvojus, man sakė „nerealu“. Atsakiau: „Kaip nerealu? Gruodžio mėnesį „Žalgirio“ arenoje kiekvieną dieną vyksta koncai. Kaip visiems realu, bet man nerealu?“ Atsakė, kad jie mažiau prisigalvoja“, – Delfi TV laidoje kalbėjo N. Bunkė.

Garsi moteris pasakojo, kad buvusius ir būsimus šou ji režisuoja pati. Anot jos, jei būtų kitas žmogus, užsiimantis šiuo darbu, ji liktų nepatenkinta.

„O dabar galiu pati ant savęs pykti, jei ką nors padarau blogai“, – šypteli ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)