Po turiningos vasaros, kupinos koncertų, charizmatiškasis atlikėjas dabar jau gyvena pasiruošimo didžiausiam gimtadienio vakarėliui nuotaikomis, rašoma pranešime spaudai.

„Vasaros sezonas tiesiog praskriejo. Labai gera buvo koncertuoti ir matyti tokius gausius gerbėjų būrius įvairiausiuose Lietuvos miestuose bei miesteliuose. Ačiū jums, kad buvote, dainavote ir šokote kartu tiek per didžiausius vasaros karščius, tiek per stiprias liūtis. Dabar mano noras yra tik vienas – išvysti visus jus lapkričio 16 d. Kaune, nes ruošiame tikrai įspūdingą programą“, – pasakojo G. Vagelis.
Išskirtinio balso tembro savininkas žada surengti įsimintiną pasirodymą su grupe, šokėjais, inovatyviais techniniais sprendimais ir nustebinti savo stiliumi. „Žalgirio“ arenoje skambės tiek naujos, dar niekur negirdėtos dainos, tiek ir visi didžiausi atlikėjo hitai, tarp kurių ir viena populiariausių šios vasaros dainų „Jei leisi“, sukurta kartu su grupe „69 Danguje“.

Pasak G. Vagelio, merginos turėtų taip pat pasirodyti ir kartu atlikti šį kūrinį gimtadienio šventėje lapkričio 16 d. Kaune.

„Bus ir „69 Danguje“, ir dar daugiau svečių, bet nenoriu visko atskleisti jau dabar, – paslaptingai kalbėjo G. Vagelis. – Išties surinkome labai stiprią komandą, tad neabejoju, kad susirinkę gerbėjai galės pasimėgauti ne tik puikiu garsu, bet ir įspūdingais vaizdo sprendimais. Norime sukurti unikalią muzikos, videografijos ir stiliaus sintezę, apie kurią galėtume kalbėti ir prisiminti šį šou dar ilgai.“

Į didžiausią Lietuvoje ir visose Baltijos šalyse Kauno „Žalgirio“ areną G. Vagelis kviečia lapkričio 16 d. – per savo 28-ąjį gimtadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją