Filmavimas turi prasidėti jau kitą mėnesį Berlyne, sakė "Paramount Pictures Motion Picture Group" valdybos vicepirmininkas Robas Friedmanas (Robas Fridmanas).

J.Carnahanas naujo tęsinio direktoriumi buvo išrinktas 2003 metų vasarį, kai Davidas Fincheris (Deividas Finčeris) šį projektą išmainė į "Dogtauno karalius" (Lords of Dogtown), kuriuos dabar režisuoja Catherine Hardwicke (Ketrin Hardvik). J.Carnahanas pripažinimo sulaukė 2002 metais pasirodžius jo trileriui "Narkotikų skyriaus žmogus" (Narc), kurio prodiuseris buvo T.Cruise'as.

"Neįmanomoje misijoje 3" T.Cruise'as ir vėl vaidins slaptąjį agentą Itaną Hantą, be to, kartu su juo filmuosis Scarlett Johansson (Skarlet Johanson) ir Carrie-Anne Moss (Keri En Mos). Pirmąją 1996 metų "Misiją" režisavo Brianas De Palma (Brajenas De Palma), o antrąją (2000 metai) - Johnas Woo (Džonas Vu).

Neseniai "Paramount" paskelbė, kad naujasis filmas pasirodys septyniomis savaitėmis vėliau, nei planuota iš pradžių, - 2005 metų birželio pabaigoje.

Rugpjūtį pradedamas demonstruoti T.Cruise'o trileris "Įkaitas" (Collateral), kuriame taip pat vaidina Jamie Foxxas (Džeimis Foksas).

Šaltinis
It is prohibited to copy and republish the text of this publication without a written permission from UAB „BNS“.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją