Rimi Lietuva“ atstovė Olga Suchočeva parodė, kaip galima greitai ir smagiai būsimam pirmokui rasti reikalingas prekes vienoje parduotuvėje. Na, o vyresnėliams taip pat prekybos tinklas paruošė platų asortimentą iš kurio pavyks išsirinkti net patiems išrankiausiems.

Nuo kuprinių iki lengvai nuplaunamų flomasterių.

„Delfi TV“ komanda užsuko į vieną iš didžiųjų „Rimi“ parduotuvių, kur juos pasitiko „Rimi Lietuva“ atstovė O. Suchočeva.

Pirmasis reikalingas pirkinys – kuprinė, į kurią tilptų visos kanceliarinės prekės. Svarbu, kad pirmoko kuprinė būtų su plačiomis minkštomis petnešomis, minkšta ergonomine nugara ir svertų iki 1 kg. „Rimi“ parduotuvėse yra platus tokių kuprinių pasirinkimas – įvairių spalvų, iliustruotų populiariais, vaikų mėgstamais herojais.

Atradus tinkamą kuprinę, galima ieškoti ir kitų mokyklai reikalingų prekių: O. Suchočeva parodė, kiek daug yra skirtingų sąsiuvinių ir dviejų tipų dėklų – užsegamų plonesnių arba atskirų „lagaminėlių“, į kuriuos telpa ne tik sąsiuviniai, bet ir piešiniai.

Platus pasirinkimas penalų: įvairių spalvų, formų, iliustruotų skirtingais herojais.

Taip pat „Rimi“ parduotuvėje galima įsigyti pirmokams reikalingų mėlynų rašalinių parkerių bei specialių dviejų spalvų plunksnakočių. Yra parkerių, tinkančių ir dešiniarankiams, ir kairiarankiams (jie pažymėti specialiu ženklu), įvairių dydžių liniuočių, skirtingų tipų klijų.

Pirmokams reikalingi ir pusiau minkšti pieštukai bei flomasteriai, kurių čia yra pačių įvairiausių, įskaitant lengvai nuplaunamus. Prireikus trintukų ir drožtukų, galima rinktis žaismingą „viskas viename“ drožtuką, trintuką ir šepetėlį. Ant ko piešti, čia taip pat rasite – nuo piešimo sąsiuvinių akvarelei iki spalvoto popieriaus. Nepasigesite ir visų reikalingų piešimo įrankių – akvarelių, guašo, teptukų, – kurie lengvai tilps į pirmoko kuprinę.

„Rimi“ parduotuvėse yra ir sąsiuviniams, pratyboms reikalingų aplankalų, tačiau O. Suchočeva atkreipia dėmesį, kad vietoje jų galima naudoti aplinkai draugiškesnius sprendimus – pirkinių maišelius ar kitą turimą popierių. Na o įsigijus aplankalus, juos bus galima panaudoti ir kitais mokslo metais.

Daugybė ne kanceliarinių prekių

Be kanceliarinių prekių, „Rimi“ parduotuvėse rasite ir kitų pirmokams reikalingų mokyklinių prekių.

BPA junginių neturinčios, spalvotos, įdomių formų ar populiariais herojais iliustruotos plastikinės gertuvės paskatins pirmokus dažniau gerti vandenį , kuris itin svarbus aktyviam ir daug judančiam mokiniui. Be to, šie indai puikiai derinsis prie pasirinktos kurpinės ar penalo.

„Rimi“ pasirūpina, kad būsimieji pirmokai būtų pasiruošę ir kūno kultūrai: čia rasite įvairios sportui (ir ne tik) skirtos avalynės, sportinės aprangos ir maišelių jai susidėti, netgi šokių batelių – juodų ir baltų, įvairių dydžių – kurių dažnai tėvams pavyksta sunkiai surasti įsibėgėjus mokslo metams.