Aprangos patarimai vyrams ir moterims

Vyrai dažniausiai dėvi džinsinius drabužius, siaurus džinsus, marškinėlius, vilnonius paltus, švarkus su gobtuvais. Taip pat dėvi polo marškinėlius, bet užsegtus sagomis. Dažniau matomi marškiniai su apykaklėmis. Vyrai vasarą niekada nedėvi marškinių, kurie yra be rankovių – vietoje to dėvi marškinius su užlenktomis arba trumpomis rankovėmis. Paprasti marškinėliai dažniausiai neturi jokių matomų logotipų.

Vasarą vokiečių moterys nešioja lengvus megztinius arba švarkus. Dauguma Vokietijos moterų mėgsta dėvėti kelnes arba džinsus, o ne sijonus ar sukneles. Sijonus ir sukneles moterys dėvi ypatingomis progomis, kartais į darbą, galbūt į bažnyčią arba vakarais. Sijoninės suknelės nedėvimos miestuose, tačiau dėvimos pakrantės vietovėse ir kurortuose. Taip pat jos mėgsta dėvėti laisvai krentančias tunikas.

Džinsų stilius

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją