Laimėjęs „Eastern USA Bodybuilding championship” varžybas, lietuvis įgijo teisę varžytis JAV nacionaliniame kultūrizmo čempionate, kurį laimėjus suteikiama teisė kovoti prestižiškiausiose „Mr Olympia“ varžybose.

Varžybose Niujorke dalyvavo visas būrys geriausių JAV kultūristų, o
sunkiausio svorio kategorijoje varžėsi devyni sportininkai.

„Kiekvienas laimėjimas yra brangus, bet šis ypač. Dėl sunkmečio negalėjau pasiruošimui išleisti tiek, kiek anksčiau, todėl pirma vieta pranoko visus lūkesčius. Žinoma, būtų idealu, jeigu būtų pavykę laimėti ir absoliutaus nugalėtojo titulą,“ - sakė A. Jegelevičius.

„Man jau 38-eri ir kai kam galbūt norėtųsi mane „nurašyti“ kaip pernelyg seną, bet tokius kritikus pakviesčiau pasidomėti šių metų „Mr. Olympia“ dalyviais. Jų amžiaus vidurkis buvo 38-44 metai. Nenoriu girtis, bet daugelis kultūrizmo specialistų labai gerai vertina mano galimybes JAV čempionate“, - teigia A. Jegelevičius.

Niujorke lietuvis gyvena kartu su savo šeima, augina dvi dukras, o visą laisvalaikį skiria kultūrizmui.

A. Jegelevičius yra tapęs absoliučiu Lietuvos jaunimo čempionu, o suaugusiųjų pirmenybėse dukart laimėjo 3-ąją vietą.

A. Jegelevičius yra pirmasis neseniai prestižinėse „Arnold Sports Festival“ varžybų kūno rengybos (fitneso) turnyrą „Figure International“ laimėjusios ir taip pat iš Alytaus kilusios Živilės Dvareckaitės-Raudonienės treneris.

Lietuvoje jie abu sportavo Alytaus „Margirio“ klube.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją