Bene vienintelis epizodas, galėjęs pasibaigti įvarčiu į "Kauno" vartus buvo 43-ąją minutę, kai Vygantas Zubavičius iš daugiau nei 20 metrų labai stipriai smūgiavo kamuolį į Lauryno Vertelio ginamus vartus. Vartininkas butų bejėgis, tačiau kauniečius išgelbėjo virpstas. "Kauno" futbolininkai pirmajame kėlinyje atakuodami taip pat neblizgėjo. Išskirti galima nebent pora netaiklių smūgių iš toli.

Antrajame kėlinyje Klaipėdos klubas kiek pradėjo nusileisti varžovams fiziškai. Kauniečiai antroje mačo pusėje pasirodė stipresni ir geriau pasirengę. Pavojingais smūgiais pradžioje apsikeitė Tomas Kančelskis, kuris mušė virš vartų, o nuo "Atlanto" saugo Manto Grigaičio bandymo apsigynė vartininkas Laurynas Vertelis.

64-ąją minutę krito pirmasis rungtynių įvartis. Perdavimą iš dešiniojo krašto galva "uždarė" antrajame kėlinyje pasirodęs Audrius Kšanavičius.

75-ąją minutę į vartų plotą pataikė ir Pascalis Mendy. Klaipėdiečius gelbėjo tik vartininko meistriškumas. Tačiau to meistriškumo nepakako apginti vartų nuo kito A.Kšanavičiaus smūgio. Buvęs "Atlanto" saugas dar kartą pasiuntė kamuolį į klaipėdiečių vartus ir įtvirtino savo ekipos pergalę.

"Buvo du skirtingi kėliniai. Pirmas buvo labai gero lygio. Tiek, mes tiek kauniečiai žaidėme gerai - vyko lygių varžovų dvikova. Antrajame kėlinyje pakeitėme gal šešis žaidėjus ir mums trūko susižaidimo. Bet bendrai rungtynėmis esu patenkintas", - Futbolas.lt sakė "Atlanto" strategas Šenderis Giršovičius.

"Kauno" vyriausiasis treneris Eugenijus Riabovas fbk.lt svetainei sakė kad jo auklėtiniai turėjo persvarą: "Svarbu, kad pavyko įmušti įvarčius ir iškovoti pergalę. Džiaugiuosi, kad reikalai pajudėjo į gerąją pusę. Komanda pademonstravo neblogą žaidimą, įveikė varžovus. Dabar vyrams bus psichologiškai lengviau. Psichologija futbole daug lemia, kai keletą rungtynių iš eilės nepavyksta laimėti, atsiranda problemų, žaidėjai mažiau pasitiki savo jėgomis"

Po pagrindinių ekipų rungtynių taip pat susitiko ir komandų dubleriai. "Kaunas" taip pat turėjo žaisti ir su "Sūduva", tačiau šios dvikovos buvo atsisakyta.

Statistika

"Kaunas" 2 - 0 "Atlantas"

64' [1 - 0] Audrius Kšanavičius

76' [2 - 0] Audrius Kšanavičius

"Kaunas": Vertelis; Zelmikas, Kančelskis, Vaikasas, Andriuškevičius; Valskis (39' Manchkhava), Miklinevičius, Ivaškevičius (61' Kšanavičius), Mendy, Činikas; Beniušis (69' Grigalevičius).

"Atlantas": Dubickas; M.Kazlauskas, Šiškin, Bagužis, Užkuraitis; Zubavičius (73' M.Stonkus), Leo (46' M.Grigaitis), Šoblinskas, Vyšniauskas (46' Petreikis); G.Juška (46' Silič), Jeršovas (46' Podelis).