Dėl degalų sistemos gedimo daug laiko praradęs ir iš greičio ruožo pasitraukti turėjęs lenktynininkas neslėpė apmaudo dėl susiklosčiusios situacijos ir atviravo, kad priimti situaciją, kokia ji yra, vis dar sunku. Tiesa, jį palaikantiems jis turėjo gerų žinių, mat iš Dakaro dėl šios nesėkmės lenktynininkas nesitraukia.

„Kaip mano geras bičiulis amerikietis, kuris Dakare važiuoja jau 12 metų, sako: „Laisvydai, ko tu atvažiavai į Dakarą? Ar atvažiavai pravažiuot, ar atvažiavai pakovot?“ Pasakiau jam, kad atvažiavau kovoti, o tada jis man atsakė, kad ir jis kovoja, tačiau per 12 metų tik du Dakarus yra baigęs. Sakė, kad dėl to nereikia nusiminti. Šiandien sunku tai priimti, bet matyt, praeis kelios dienos, viskas susidėlios galvoje ir viskas bus gerai.

Bandysiu dar važiuoti, žinoma, jau nebebūsiu įskaitoje, turėsiu kažkiek valandų baudą, o tolimesni greičio ruožai bus papildoma patirtis ar treniruotė“, – šeštadienį kalbėjo L. Kancius.

Šeštadienį motociklų ir keturračių įskaitos dalyviai prie starto linijos nestojo, mat jiems ši diena – laisvadienis. L. Kancius teigė, kad tai puiki diena susidėlioti mintims.

„Nusprendžiau važiuoti toliau. Šiandien motociklams ir keturračiams laisva diena, todėl bus galima apsilaižyti žaizdeles. Nors dėl rezultato ir nekovosiu, bet likusį laiką galima išnaudoti naudingai. Taip pat noriu padėkoti už palaikymą! Labai gera matyti tiek daug jėgos, pozityvo ir teigiamų emocijų, nepaisant nesėkmės“, – šeštadienį skelbė lenktynininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją