„Į senamiestį su mašina papulti negali, o viešojo transporto JUDU puslapis sutrikęs ir nerodo jokios informacijos: tvarkaraščių ir jų pakeitimų. Čia vadinasi savivaldybė gerai pasiruošė sumitui?“, - klausė Kęstutis.

Kiti gyventojai teigė, kad negali naudotis „m.Ticket“ programėle savo telefone.

Vilniaus miesto savivaldybė atsakė, kad viešasis transportas iki liepos 13 d. veža nemokamai, todėl įsigyti bilietų ar juos aktyvinti – nereikia. Šiuo metu dar gali pasitaikyti nesklandumų, kurie operatyviai tvarkomi, situacija nuolat stebima. Siekiant išvengti galimų nepatogumų planuojantis keliones, rekomenduojame sekti tvarkaraščius JUDU tinklalapyje arba naudotis programėle „Google Maps“.

Savivaldybė anksčiau yra informavusi, kad dėl liepos 10–13 dienomis galiosiančių eismo ribojimų, Vilniuje keisis kai kurių viešojo transporto maršrutų trasos bei tvarkaraščiai – daugiausia pokyčių apims Senamiestį, dalį miesto centro ir Vilniaus oro uosto teritorijos, taip pat Lietuvos parodų ir kongresų centro „Litexpo“ prieigas. Pokyčiai įvedami saugumui užtikrinti pagal NATO pateiktą protokolą.

Viešojo transporto pokyčiai Savivaldybės inform.

Su viešojo transporto maršrutų trasų pakeitimais susipažinti galima specialiame polapyje.

Viešojo transporto judėjimą realiu laiku gyventojams siūloma stebėti virtualioje JUDU švieslentėje, programėlėse „m.Ticket“ ir „Trafi“, taip pat žemėlapyje „Google Maps“.

Eismo ribojimų schemą, atsakymus į dažniausiai užduodamus klausimus ir kitą svarbiausią informaciją galima rasti www.vilnius.lt/nato.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)