Tai katytė, kuri gali tapti Jūsų šeimos nare, tikra bičiule, supratinga drauge ir ištikima kompanione. Fiona – labai rami, lėta, tvarkinga, sveika jauna katytė. Taip jau nutiko, kad su trim mažyliais ji buvo išmesta į gatvę. Priežastis aiški – atsivedė tris nereikalingus kačiukus. Pažeista išdavystės, siaubo ir košmaro, atsidūrusi gatvėje, katytė tapo labai uždara ir atsargi. Galima įsivaizduoti, ką gyvūnui reikia patirti, kai prieš pat žiemą jis ištrenkiamas su vaikais į pavojų kupiną gatvę...

Šiandien jos vaikiukai sėkmingai išdovanoti, o ji, jau sterilizuota, dairosi savo žmogaus. Esame tikri, kad savo charakterio perlus ji pažers tik tada, kada jausis visiškai saugi, mylima ir laiminga, t.y. naujuose namuose. Katytė visiškai nemoka apsiginti, puolama kitų kačių tiesiog slepiasi ir nusileidžia. Šiuo metu ji yra laikinoje globoje ir gyvena su kitais katinėliais, kurie, jausdami jos nepasitikėjimą savimi, rodo savo pranašumą nagais. Todėl jai ieškome globos arba namų, kuriuose gyvena labai taikūs gyvūnai arba kur ji bus vienintelė. Jei bus brangi, glostoma, mylima, iš naujo išmoks pasitikėti žmogumi, dovanos ištikimybę ir meilę.

Ar matote, kokia ji tobula rainė? Tikra lietuviška, miškinė. Akys didžiulės, geltonos lyg saulės. Pati stambi, stipri, nepaprastai švelnaus, minkšto kailiuko. Reikia Fionai žmogaus, kurs turės laiko ir kantrybės sulaukti, kol ji pamils, išmoks pasitikėti.

Jei norėsite jai padėti, laimę turėti, susipažinkite, prisiglauskite katytę prie širdies, nuraminkite, paguoskite ir pažadėkite mylėti. Nėra abejonių, kad ji pradės murkti, priglus ir tapsite neišskiriami. Tik norėkite. Jei norite susipažinti, skambinkite Fionos globėjai tel. 8 659 35383. Galite susisiekti ir su mumis tel. 8 689 73782, 8 615 58898, info@rainiukas.lt (VšĮ „Rainiukas“, Vilnius).

Draugaukime ir socialiniame tinkle. Fiona Vilniuje, esant būtinybei, ieškotume transporto ir į kitus miestus. Globėjus viskuo, ko globai reikėtų, pasistengsime aprūpinti. Padėkite Fionai vėl patikėti žmogaus gerumu!