Man absurdiškai skamba klausimas, ką rinkčiausi – vyresnį ar jaunesnį darbuotoją. Anksčiau ir dabar imčiau protingesnį, labiau motyvuotą, nusiteikusį mokytis. Ir man nesvarbu – jis pienburnis ar senis.

Spėju, kad politkorektiškos davatkos užtąsys negyvai už žodį „senas.“ Moralizuos, kad šis terminas yra neleistinas ir diskriminuojantis. Bet panašūs kaltinimai man kaip nuo žąsies vanduo. Aš nediskriminuoju. Kai buvau didžioji žurnalų leidėja, pas mane dirbo tiek niolikiniai, tiek pensinio amžiaus žmonės.

Man buvo 22 metai, kai pradėjau dirbti „Jaunimo gretų“ redakcijoje. Aš buvau jauniausia, bet manęs niekas dėl amžiaus nediskriminavo, rodė pasitikėjimą, leido savarankiškai rinktis rašymo temas. Aš džiaugiausi, kad mane supa patyrę žmonės ir galiu iš jų mokytis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)