Bendrovės „RDV grupė“ interneto svetainė penktadienį normaliai neatsivertė, tačiau paleista iš „Google” žiniatinklio nuorodos, pribloškė baldų gamintojus: visi tekstai apie įmonės veiklą pakeisti pikta antireklama.

„Mūsų kolektyvas susideda iš vagių, narkomanų, bomžų, o įmonės direktorius yra aukščiausio lygio aferistas. Gamyba vyksta geriant alkoholį ir naudojant pasenusius, nusidėvėjusius ir niekam tinkančius įrengimus. Tai suteikia mums galimybę gaminti žemiausios kokybės produkciją“, - rašoma skiltyje „Apie mus“.

Norintiems įsigyti produkcijos klientams žadama, kad „nepatogiu laiku atvyks girtas dizaineris ir pateiks blogiausius baldų projektavimo ir dizaino sprendimo pasiūlymus“.

Įmonė taip pat „skelbia“ ieškanti darbuotojų, sugebančių „gerti ir dirbti vienu metu, meluoti, žiūrint savo klientui į akis“.

Pasižiūrėti gaminamų baldų nuotraukų interneto svetainėje neįmanoma: „Atsiprašome, šiuo metu mes girtaujame...“

Lietuvos įmonių kataloguose pateikiama informacija skelbia, kad bendrovė „RDV grupė“ gamina ir projektuoja korpusinius baldus. Įmonė savo veiklą pradėjo 2006 m. spalio mėnesį, joje dirba baldų gamybos specialistai, profesionalūs dizaineriai ir projektuotojai.

Bendrovės projektų vadovas Tadas Grakavinas DELFI teigė neįsivaizduojąs, kas galėjo šitaip pasielgti su bendrovės interneto svetaine: „Sunku pasakyti, neįsivaizduoju. Kažkas pasielgė labai neatsakingai ir turės rimtai atsakyti. Aiškinsimės, kas tai padarė“.

DELFI kalbintų specialistų teigimu, tokia veikla Lietuvoje gali būti traktuojama kaip kriminalinis nusikaltimas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją