„Nuolat besikeičiančioje marketingo aplinkoje ir veikloje, vienas elementas išlieka nepakitęs – vartotojas yra svarbiausias. Visgi, dar nedaugelis įmonių gali pasivadinti „Customer centric“ organizacijomis, nes tam reikia ne tik pasiryžimo apversti procesus, bet ir specifinių kompetencijų. Todėl šios LiMA DAY konferencijos tikslas – padėti pažinti besikeičiančius vartotojus ir atliepti jų kintančius poreikius“ – dalyvauti konferencijoje kviečia Lietuvos marketingo asociacijos direktorė Alvydė Palaimaitė.

Konferencija skirta marketingo, komunikacijos, pardavimų, viešųjų ryšių, specialistams ir vadovams, verslo sektoriaus atstovams ir visiems, kuriems rūpi jų įmonės, organizacijos ar produkto augimas.

14 profesionalų įžvalgos ir patarimai

Konferenciją atidarys „BPN intense“ internetinės reklamos strategas Pijus Misevičius su pranešimu apie emocijomis pagrįstą personalizavimą. LCC tarptautinio universiteto, ISM Vadybos ir ekonomikos universiteto bei Vilniaus universiteto dėstytoja Indrė Razbadauskaitė-Venskė pristatys, kaip geriau pažinti savo vartotoją ir kurti įtraukiančius prekės ženklus.

„Venudu“ programos ir partnerysčių vadovas Darius Gerulis papasakos, kaip tinkamai pasiekti skirtingo amžiaus auditorijas, o „Employee2consumer“ vadovas Deividas Budginas atskleis, kodėl asmeniniai komunikacijos kanalai darosi efektyvesni už korporatyvinius.

LRT vaikų ir jaunimo turinio redaktorė Aistė Jūrė papasakos, kaip tradicinei žiniasklaidai įtraukti Z kartą. „TGS Baltic“ asocijuotoji partnerė Indrė Barauskienė pristatys, kokius teisinius aspektus būtina žinoti, kuriant į konkretų asmenį nukreiptą reklamą.

„Linkedist“ bendraįkūrėja ir direktorė Kotryna Kurt atskleis, kaip dirbtinio intelekto pagalba kurti įtaigesnį ir personalizuotą turinį, o „Stand Up“ įkūrėja ir kūrybos vadovė Inesa Budginė atskleis, kaip suprasti, kas gražu ir kokia žinutė suveiks jūsų tikslinei auditorijai.

„Evolvery“ partneris ir „Unconditional agency“ įkūrėjas Radvilas Šeputis, atskleis, kaip išgirsti ir pažinti savo klientus, o kokiais kanalais lengviausiai pasiekti skirtingas tikslines auditorijas ir kaip matuoti efektyvumą, pristatys „BPN intense“ klientų vystymo vadovas Marius Marčenkovas.

„Baltic Sandbox“ verslo plėtros vadovas Andrius Milinavičius pasakos apie 120 mln. dydžio nematomą auditoriją Europoje, o „The Critical“ agentūros partneriai Dominykas Karpovič ir Jonas Liugaila kels klausimą, ar tikrai šiuolaikiniame versle vartotojas yra svarbiausias.

Apie Lietuvos marketingo asociaciją

Konferenciją organizuoja Lietuvos marketingo asociacija, sukaupusi daugiau nei aštuoniolikos metų veiklos patirtį, vienijanti daugiau nei 1300 narių bendruomenę ir siekianti stiprinti marketingo profesiją šalyje.

Konferencija „LiMA DAY’23: į vartotoją orientuotas marketingas“ vyks spalio 25 dieną Šiaulių kultūros centre ir internetu. Daugiau informacijos čia.