Naujienų portalas „Delfi“ kviečia dalyvauti konkurse „Mano augintinis“. Viskas, ką reikia padaryti – įkelti savo numylėtinio nuotrauką specialiame polapyje (čia), pasidalinti ja per „Facebook“ ir balsuoti už labiausiai patikusias nuotraukas.

Portalo lankytojai iki kovo 31-os dienos galės balsuoti už gražiausią nuotrauką, o tuomet iš dešimt daugiausiai balsų surinkusių burtų keliu bus išrinktas konkurso nugalėtojas, kuriam atiteks vertingas bendrovės „Electrolux“ įsteigtas prizas – belaidis dulkių siurblys „Electrolux Ultimate 800“.

Tad nesvarbu, kokį gyvūną auginate – šunį, katę, šinšilą, vėžlį, žuvytes ar bet kurį kitą – nepraleiskite progos ir dalyvaukite konkurse. Nors sėkmė laimėti vertingą „Electrolux“ prizą nusišypsos vienam pačiam laimingiausiam, visiems kitiems dalyviams geros emocijos garantuotos!

Konkurso taisykles galite rasti čia.

Savo balsą galite atiduoti čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)