Kai kurie žiūrovai po spektaklio dar bandė būriuotis ir laukti paaiškinimo, kuo baigėsi ši situacija, klausinėjo, ar aktorė atsigavo. Visgi, jo nesulaukė. Žiūrovams išsiskirsčius kūrybinė komanda, tarp kurios jau buvo ir abu aktoriai, grįžo į salę fotografuotis ir girdėjosi sveikinimų šūksniai.

Iš jos išėjęs režisierius N. Jasinskas nekomentavo, ar jie skamba premjeros, ar sužadėtuvių proga. Paklaustas, situacija buvo tikra ar tik siekiama pritraukti dėmesio, jis tik juokdamasis gūžtelėjo pečiais nieko negalintis pasakyti, bet, pridūrė, kad nieko ir nenuslėpsi, nes tuoj viskas bus socialiniuose tinkluose.

Spektaklio „Neištikimoji“ premjera

Visgi, šaltinių teigimu, vakar vykusioje generalinėje spektaklio repeticijoje piršlybos taip pat buvo, tad, tikėtina, vestuvių šventės šįkart nebus.

N. Jasinskas spektaklį „Neištikimoji“ sukūrė pagal Ingmaro Bergmano scenarijų filmui, kurio jis taip ir nespėjo nufilmuoti.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją