Nors apie 56-erių metų D. Blatto nesutarimus su ryškiausia komandos žvaigžde LeBronu Jamesu buvo kalbama dar nuo praėjusio sezono, šis klubo sprendimas daugeliui buvo labai netikėtas.

Prieš 2014-2015 m. sezoną Klivlando klubo vairą perėmęs žydas su „Cavaliers“ jau pirmaisiais savo darbo metais nužygiavo iki NBA finalo ir jame su praretėjusiomis gretomis garbingai priešinosi „Golden State Warriors“ kariaunai.

Šį sezoną jo treniruojama komanda per 41 rungtynes laimėjo 30 kartų ir pirmauja Rytų konferencijoje.

Praėjusią savaitę Klivlando klubas 98:132 buvo sutriuškintas Golden State Warriors“ krepšininkų, tačiau laimėjo dvejas paskutines žaistas rungtynes su Bruklino „Nets“ ir Los Andželo „Clippers“.

Skelbiama, kad komandos vairą perims buvęs D. Blatto asistentas Tyronnas Lue, jau susitaręs su klubu dėl ilgalaikio kontrakto. Pažymėtina, kad T. Lue palaiko itin draugiškus santykius su komandos lyderiu L. Jamesu.

Paradoksalu, kad būtent penktadienio vakarą „Golden State Warriors“ pranešė, jog prie komandos vairo sugrįžta sezono startą dėl ligos praleidęs treneris Steve'as Kerras.

Pirmasis naujieną apie D. Blatto atleidimą paskelbė „Yahoo“ dirbantis NBA analitikas ir žurnalistas Adrianas Wojnarowskis, o netrukus žinia kaip virusas apskriejo visą JAV žiniasklaidą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (133)