Ta proga, kad OLY ieško naujo trenerio, graikų portalas Fosonline.gr surengė „Olympiakos“ sirgalių apklausą, kurioje leido pasirinkti, kokį krepšinio specialistą jie norėtų matyti prie komandos vairo kitą sezoną.

Tarp pateiktų pasirinkimo variantų figūravo keturi treneriai – buvęs I. Sfairopoulo asistentas, serbas Milenko Topičius, Stambulo „Daruššafaka“ į Eurolygą sugrąžinęs amerikietis Davidas Blattas, sezono viduryje iš Bambergo „Brose“ atleistas italas Andrea Trinchieri, ir „Žalgirio“ vedlys Šarūnas Jasikevičius.

Taip pat apklausos dalyviai galėjo pasirinkti opciją „kitas variantas“.

Nepaisant to, kad Š. Jasikevičius ir yra vilkėjęs principinės „Olympiakos“ varžovės, Atėnų „Panathinaikos“ komandos marškinėlius, būtent už 42-ejų lietuvį graikai atidavė daugiausia – 49 proc. balsų.

Antrąją vietą apklausoje užėmė Davidas Blattas.

Apklausa Graikijoje

Kiek mažiau nei per parą apklausoje sudalyvavo beveik 8 tūkst. krepšinio gerbėjų.

Primename, kad kol kas Š. Jasikevičius nėra apsisprendęs, ar kitą sezoną toliau treniruos „Žalgirį“, ar pasirinks kitos Eurolygos komandos pasiūlymą.

Atleistas I. Sfairopoulas Pirėjuje dirbo nuo 2014-ųjų, per tą laiką du kartus su komanda laimėjo Graikijos čempionatą, du kartus pateko į Eurolygos finalą, tačiau jame abu sykius patyrę nesėkmę.

Ioannis Sfairopoulas

Pažymėtina, kad OLY komanda jau yra turėjusi trenerį lietuvį. 2004-2006 m. Graikijoje dirbo Jonas Kazlauskas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)