1,5 tūkst. aistruolių talpinantis 1,6 tūkst. kvadratinių metrų ploto statinys yra vienas didžiausių Europoje tarp tokio tipo atitikmenų.

Priešpilio gatvėje iškilusios arenos lankus ir dangą jau spėjo išbandyti vienas geriausių šalies trijulių krepšinio atstovų Vytautas Šulskis.

„Arena tikrai atrodo aukščiausio lygio“, – įspūdžiais dalinosi krepšininkas.

Vienas Lietuvos 3x3 krepšinio asociacijos steigėjų Rolandas Skaisgirys taip pat buvo sužavėtas.

„Iš vidaus tai yra fantastika, netgi geriau negu Saudo Arabijoje, kur stovi naujausia tokia arena. O iš išorės, kadangi yra vėjai, dar nesudėtos visos reklamos ir arena nėra iki galo papuošta. Kada tai bus padaryta – atrodys nuostabiai. Visą vasarą tai gali būti multifunkcinė arena, priimsianti įvairius renginius“, – kalbėjo R. Skaisgirys.

Sekmadienį naujoje arenoje dvylika geriausių pirmenybių ekipų susikaus dėl 15 tūkst. eurų prizinio fondo bei kelialapio į aukščiausio lygio – „Masters“ – pasaulinį turnyrą.

Taip pat „Hoptrans“ arena jau nuo kito mėnesio pradžios priims „Hoptrans 3x3“ turnyro batalijas, kurios vyks liepos 5-6, 9-10 ir liepos 31-rugpjūčio 1 dienomis.

Tarp jų, liepos 15-17 dienomis, įsiterps „Hoptrans 3x3“ U23 Tautų lygos varžybos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)