Mačą geriau pradėjo svečiai, vienu metu pirmavę 11 taškų skirtumu. „Monaco“ reagavo, ir didžiąją rungtynių dalį komandos mynė viena kitai ant kulnų.

Likus 3 min. iki akistatos pabaigos rezultatas buvo lygus – 68:68. Tuomet firminį tritaškį paleido Mike‘as Jamesas, iš toli su varžovo pražanga pataikė Alpha Diallo, o viską užbaigė dar vienas Jordano Loydo tolimas šūvis.

Tarp etatinių Prancūzijos čempionų snaiperių netikėtai išsiskyrė A. Diallo – dėl gynybos labiausiai vertinamas universalus krepšininkas pagerino karjeros rekordą sumetęs 6 tritaškius iš 9. Be to, jam pritrūko tik vieno sugriebto atšokusio kamuolio iki dvigubo dublio.

Donatas Motiejūnas nugalėtojų gretose ant parketo praleido 12 min. ir spėjo pasižymėti tik 3 taškais (0/3 dvitaškių, 1/1 tritaškio) bei tiek pat atkovotų kamuolių.

„Monaco“: Alpha Diallo 21 (6/9 trit., 9 atk. kam.), Elie Okobo 16, Mike‘as Jamesas 15, Jordanas Loydas 12;

ASVEL: Timothe Luwawu-Cabarrot 18, Joffrey Lauvergne‘as ir Mike‘as Scottas (7 atk. kam.) – po 11, Davidas Lighty 9.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją