Nepaisant to, situacjos įkaitu tapęs ir dėl to didžiulio palaikymo sulaukiantis 31-erių metų argentinietis paneigė gandus, kad dėl to planuoja palikti Belgrado „Crveną zvezdą“.

„Aš lieku „Crvena zvezda“ komandoje! Aš lieku su klubu, komandos draugais, mūsų fanais ir šiuo miestu. Keliaukime į naujas pergales kartu“, – socialiniuose tinkluose brūkštelėjo Facu.

Jis Serbijos ekipos žaidimą Eurolygoje kol kas gali tik iš šono, o pats pasireikšti gauna tik Adrijos lygoje. Ten paskutiniame mače prieš Skopjės MZT F. Campazzo su 23 taškais, 9 rezultatyviais perdavimais ir 7 atkovotais kamuoliais buvo ne taip ir toli nuo trigubo dublio.

Primename, kad skambiu ėjimu Eurolygos rinką sudrebinusi ir F. Campazzo įsigijusi „Crvena zvezda“ savo žvaigždės negalės registruoti bent jau iki kovo 1 dienos.

Turnyro organizatoriai informavo, kad Belgrado klubui yra taikomas draudimas registruoti naujus krepšininkus, kuris galios iki pavasario pradžios. Serbijos sostinės ekipai taip pat skirta 25 tūkst. eurų bauda.

Tokios sankcijos „Crvenai zvezdai“ taikomos dėl „šiurkščių finansinio stabilumo pažeidimų“ – į šią sąvoką patenka ir iš ankstesnių sezonų likusios skolos žaidėjams, klaidinančios informacijos pateikimas siekiant įgyti konkurencinį pranašumą bei kiti pažeidimai.

Tai reiškia, kad Facu praleis sausio 20-osios rungtynes Kaune su „Žalgiriu“. Jose „Crvena zvezda“ greičiausiai nepadės ir kitas Argentinos rinktinės narys – gruodžio mėnesio turnyro MVP tapęs, tačiau traumą patyręs Luca Vildoza.

Šiuo metu „Žalgiris“, „Crvena zvezda“, Stambulo „Anadolu Efes“ ir Tel Avivo „Maccabi“ Eurolygos turnyro lentelėje dalijasi 7-10 vietas (9 pergalės/8 pralaimėjimai).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją