1 viščiuko krūtinėlės (maždaug 300 g),
1 stiklinė natūralaus jogurto,
1 svogūno galva,
2 česnako skiltelės,
1 raudona ir 1 žalia saldžiosios paprikos ankštis,
kelios riekelės šviežio imbiero šaknies,
1 arbat. šaukšt. vyno acto,
druskos ir pipirų pagal skonį.
Gaminame:
Vištienos krūtinėlę supjaustyti siauromis juostelėmis.
Smulkiai sutarkuoti svogūną, česnaką ir imbierą ir masę atskiesti nedideliu kiekiu vandens iki grietinės konsistencijos. Į gautą masę supilti jogurtą, vyno actą, smulkiomis juostelėmis supjaustytas paprikų ankštis, pagardinti druska ir pipirais. Vištienos gabaliukus sumaišyti su jogurtine mase ir palikti pasimarinuoti 6-8 val.
Paskui vištieną su visa jogurtine mase sukrėsti į įkaitintą keptuvę ir troškinti 30 min. Patiekti su virtais ryžiais, makaronais arba žaliomis daržovėmis.
Skanaus!