Vilniaus Mokytojų namuose surengtos šventės metu jubiliatę sveikino Sveikatos apsaugos ministerijos, Vilniaus miesto savivaldybės pareigūnai, Vilniaus universiteto rektorius, Lietuvos šviesuoliai, žinomi dainų autoriai ir atlikėjai.

Kai K. Vaištarienė sulaukė 46-erių, ji jau turėjo visą puokštę ligų, tarp kurių buvo reumatoidinis artritas ir Bechterevo liga. Tada moteris susigriebė ir ėmė studijuoti įvairius natūralius gydymo metodus: atrado vegetarizmą, gydėsi badavimu. Nuolatos periodiškai badavo po 10 dienų, o apogėjų pasiekė išbadavusi visas 40. Ligos pamažu atsitraukė, tačiau tam prireikė penkerių metų pastangų. Nuo to laiko moteris gyvena taip, kad ligos, regis, iš tolo jos vengia.

“Daugelis žmonių, sergančių reumatoidiniu artritu, tampa sunkiais ligoniais, invalidais, nuolatos vartoja vaistus. O aš apsiėjau be jų, ilgai dirbau ir dabar nesėdžiu rankų sudėjusi per dienas”, - teigė K. Vaištarienė.

Šiandien ji savo patirtimi dalijasi su kitais - ligi šiol nuolatos skaito paskaitas apie sveiką gyvenseną, važinėja po visą Lietuvą. K. Vaištarienei džiugu, kad į jos paskaitas ateina ne tik tie, kuriuos dėl netikusio gyvenimo būdo jau surietė ligos, bet ir vis daugiau jaunimo, kuris nori išmokti sveikos gyvensenos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)