Su šių metų pradžioje visapusiškai atnaujinta „Cayenne“ hibridine sistema naujasis modelis įveikia dar didesnį atstumą, naudojant tik elektros energiją. Taip pat dėl pažangaus energijos valdymo, vairuotojai „Cayenne S E-Hybrid“ įkraus per dar trumpesnį laiką.

Naujame hibride didelis dėmesys sutelkiamas į kasdienio naudojimo ir našumo pusiausvyrą. Naują „Cayenne“ galima įsigyti su „SUV“ ir „SUV Coupe“ kėbulu.

Automobilyje įmontuotas 3,0L V6 tūrio variklis su turbina, kurio galingumas 260 kW (353 AG), o bendra jėgainės galia siekia 382 kW (519 AG) ir 750 Nm maksimalų sukimo momentą. „Cayenne S E-Hybrid“ iki 100 km/val. įsibėgėja vos per 4,7 sekundes ir gali pasiekti maksimalų 263 km/val. greitį.

„S E-Hybrid“ modeliams būdinga optimizuota „Cayenne“ hibridinė sistema. Lapkritį pristatomas automobilis, naudojant tik elektros energiją, pagal „EAER City“ standartą įveikia iki 90 kilometrų atstumą. Tai pasiekti padeda 25,9 kWh talpos akumuliatorius. Vairuotojai su integruotu 11 kW galios įkrovikliu automobilį įkraus vos per 2,5 valandos.

Adaptyvi pneumatinė pakaba su dviejų kamerų ir dviejų vožtuvų technologija suteikia dar geresnę vairavimo patirtį. Ji pagerina vairavimo tikslumą ir našumą bei sumažina nereikalingus kėbulo judesius dinamiškose vairavimo situacijose.

Porsche Cayenne

„Cayenne“ būdingas dizainas

Savo išoriniu interjeru „S E-Hybrid“ puikiai įsilieja į „Cayenne“ modelių gamą. Standartinėje automobilio komplektacijoje yra 20 colių „Cayenne S“ ratai ir sportinė nerūdijančio plieno išmetimo sistema. Sportinis visureigis „Cayenne S E-Hybrid“ turi sidabro spalvos išorinės apdailos paketą, o „Coupe“ versija – juodos. Standartinėje komplektacijoje montuojami LED priekiniai žibintai, kurie, važiuojant naktį, užtikrina saugumą bei komfortą.

Taip pat „Cayenne S E-Hybrid“ standartinį interjero paketą sudaro aštuonių krypčių odinės sėdynės, „Sport Chrono“ paketas su važiavimo rėžimo pasirinkimais, nerūdijančio plieno pedalų apdailos bei sidabro spalvos „Diamar“ interjero paketas.

Vairuotojai kartu gali naudotis papildomomis „My Porsche“ programėlėmis, įskaitant naujas „Apple CarPlay“ funkcijas. „Porsche“ yra pirmasis automobilių gamintojas, „CarPlay“ pagalba suteikiantis dar lengvesnę prieigą prie automobilio funkcijų.

Porsche Cayenne

Naujame „Cayenne S E-Hybrid“ modelyje dar daugiau komforto suteikia naujas papildomas keleivių ekranas su vaizdo funkcijomis, taip pat nauja oro kokybės sistema, skirta filtruoti nešvarumus ir pavojingas medžiagas.

Automobilį galima užsisakyti jau dabar, o pristatymas prasidės šių metų lapkričio mėnesį. „Cayenne S E-Hybrid“ kaina prasideda nuo 120.490,00 Eur., o „Cayenne S E-Hybrid Coupe“ – nuo 124.856,00 Eur.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją