Buvo atrinkti šie dešimt vadovų:

1.Laimis Balčiūnas, Aldaris AS; Saku Ollettehase AS; UAB „Švyturys - Utenos alus“ rinkodaros direktorius
2. Gabrielė Burbienė, ŽMONĖS Rinkodaros vadovė
3. Ieva Čepononė, „BIOK Laboratorija“ rinkodaros vadovė
4. Ieva Goštautaitė – Gedutė, „Baltic RED“ Rinkodaros departamento vadovė
5. Raimonda Gudaitė, „ Topo Centras“ (Topo Grupė) Rinkodaros vadovė
6. Mantas Matukaitis, „Volfas Engelman“ rinkodaros vadovas
7. Kristina Mažeikytė, IKEA Rinkodaros vadovė Baltijos šalims
8. Oksana Rokaševič, „GERA DOVANA“ Rinkodaros vadovė
9. Artūras Skairys, „ KG Group“ , „Vilniaus Paukštynas“ , „Kaišiadorių paukštynas“ Marketingo tarnybos direktorius
10. Giedrė Vilkė, „Pigu“ Rinkodaros vadovė

„Šiemet sulaukėme net 39 kandidatų į Metų CMO titulą. Džiugina paraiškų kokybė ir tai komisijos užduotį atrinkti TOP 10-uką pavertė dar sudėtingesne, nes 10-uko vertų buvo kur kas daugiau nei konkurso taisyklės leido komisijai atrinkti“, – sakė LiMA direktorė Alvydė Palaimaitė.

„LiMA Metų CMO’19“ komisijos narys, LiMA valdybos pirmininkas, BPN Lietuva vadovas Linas Šiautkulis pastebėjo, kad vadovų atstovaujamos organizacijos skirtingos, skiriasi ir jų tikslai, todėl didžiausias iššūkis buvo pasverti kiekvieno marketingo vadovo indėlį tiek organizacijos, tiek sektoriaus kontekste. „Jei anksčiau rinkodaros pasiekimai buvo atspindimi per reklamos kampanijas ar išorinę kampaniją, šiais metais vis daugiau marketingo vadovų išskiria savo indėlį keičiant organizaciją iš vidaus. Įgalindami visus darbuotojus tikėti ir veikti iš vien įmonės ar prekės ženklo sėkmei, keisdami procesus, optimizuodami ir efektyvindami veiklą. Tai pažymi ir vykstančią marketingo vadovo vaidmens transformaciją organizacijoje nuo pagalbinės ir komunikacijos funkciją apimančios iki ašinės įmonės vertę kuriančios disciplinos“, – kalbėjo jis.

Iš šių dešimties išrinktas geriausias rinkodaros vadovas bus paskelbtas kovo 21 dieną „Verslo žinių“ organizuojamoje konferencijoje „Password 2019“.

Rinkimų komisiją sudarė: Metų CMO 2018 Mindaugas Savickas; Metų CEO 2018 Algirdas Juozapavičius; Jaunasis metų CEO 2018 Artūras Salda; vadovų paieškos agentūros vadovė Laura Duksaitė - Iškauskienė ir 7 Lietuvos marketingo asociacijos LiMA valdybos nariai.