Marketingo bendruomenės interesams atstovaujanti, daugiau nei 100 renginių per metus organizuojanti komanda pasirinko pilnai aptarnaujamų biurų centrą „Workland“, kurio teikiamos paslaugos sutaupys daug laiko, leis koncentruotis į svarbiausias užduotis ir atvers galimybes naujiems projektams bei partnerystėms, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Rinkdamiesi naują biurą ieškojome ne tik komfortiškos ir reprezentatyvios erdvės Vilniaus miesto centre, tačiau kartu norėjome ir atrasti vietą, kurioje vyrautų motyvuojanti atmosfera, įkvepianti bendruomenė ir potencialūs partneriai būsimiems projektams. Dar daugiau, mūsų darbas neatsiejamas nuo renginių, mokymų organizavimo, tad išskirtinės „Workland“ renginių salės leis dar labiau nustebinti daug ko mačiusius dalyvius“, – dalijasi A. Palaimaitė.

LiMA ir „Workland“

Prisijungs prie bendruomenės

Lietuvos marketingo asociacijai naujų partnerių paieška, projektų iniciavimas bei vystymas – vienos svarbiausių sėkmingų rezultatų dedamųjų. Asociacijos vadovė teigia, kad dar viena naujojo biuro pasirinkimo priežasčių – tai tinklaveikos (ang. networking) galimybės tiesiog savo biure.

„Workland“ vadovė Lietuvoje Laura Panovienė įsitikinusi: inovatyvios organizacijos vis labiau links prie tokių darbo erdvių ir biuro patalpų, kurios plačiu savo paslaugų spektru minimalizuos laiko sąnaudas, susijusias su biuro valdymu, o taip pat ir burs profesionalų bendruomenę, kurioje bus lengva kurti naujus, vertingus ryšius bei partnerystes.

„Džiaugiamės, kad prie „Workland“ bendruomenės jungiasi vis daugiau įkvepiančių profesionalų, stiprių organizacijų. Siekiant parodyti kokias vertes bendruomenė gali teikti savo nariams ir nariai – bendruomenei, drauge su Lietuvos marketingo asociacija generuojame naujų projektų idėjas“, – sako L. Panovienė.

Lietuvos marketingo asociacija nuo 2022-ųjų metų gruodžio įsikūrė „Workland Gedimino“ pilnai aptarnaujamų biurų centre Vilniuje, Gedimino prospekte. „Workland“ – didžiausias pilnai aptarnaujamų biurų ir bendradarbystės erdvių tinklas Baltijos šalyse, Lietuvoje šiuo metu turintis 6 centrus: 5 Vilniuje ir 1 Kaune.