„Idėją pasiūlyti specifines konsultacijas komunikacijos klausimais brandinome senokai. Lobizmas ir komunikacija dažnai veikia išvien, ypač kalbant apie sudėtingas krizines situacijas, santykių reguliavimą tarp skirtingų interesų pusių. Kurį laiką dairėmės patyrusio, aukščiausio lygio specialisto, su kuriuo galėtume pradėti plėtoti krizių valdymo paslaugų padalinį. Džiaugiuosi, kad mūsų ir karjeros pokyčiams pasiryžusio Giedriaus vizijos sutapo, tad pradedame šį, mums visiems naują, etapą“, – sako „Vento Nuovo“ vadovaujantis partneris Šarūnas Frolenko.

Prisijungus G. Galdikui, kontora veiklą vystys su dvejais prekiniais ženklais: „Vento Nuovo Public Affairs“ bus teikiamos lobistinės paslaugos, o „Vento Nuovo Crisis Management“ – specializuotos komunikacijos paslaugos.

„Nesiekiame sukurti dar vienos tradicinės ryšių su visuomene agentūros. Daugiau kaip 20 metų komunikacijos sektoriuje kauptą patirtį panaudosiu dirbdamas su sudėtingais projektais, padėdamas organizacijoms visų pirma išvengti krizių, o prireikus – jas valdyti. Malonu, kad sutapo mano ir „Vento Nuovo“ komandos požiūriai į darbo principus bei vertybes“, – teigia G. Galdikas.

Nuo šiol kontorą „Vento Nuovo“ sudaro 5 partneriai: Šarūnas Frolenko, Arnas Marcinkus, Gabrielė Andrašiūnienė, Mantas Zakarka ir Giedrius Galdikas. Visų bendras siekis – kurti geriausias paslaugas klientams teikiančią lobizmo ir krizių valdymo kontorą šalyje.