„Jau dabar visi antžeminės televizijos žiūrovai gali matyti DELFI.TV – jiems reikia tik perskanuoti televizoriuje programas, o naujesnius televizorius pakaks tik perkrauti“, – pataria DELFI.TV plėtros vadovas Mykolas Markauskas.

„DELFI.TV kuria daug įdomaus ir vertingo turinio – norime, kad jis žiūrovams būtų pasiekiamas jiems patogiausiu būdu. Tie, kurie įpratę žiūrėti jį portale, ir toliau galės tai daryti, bet žinome, kad daliai žmonių priimtiniau įsijungti televizorių – džiaugiamės, kad dabar jie DELFI.TV turinį galės rasti ir ten“, – sako M. Markauskas.

Šiandien, vasario 6-os dienos vakarą, 20 val. DELFI.TV žiūrovų laukia ypatingo renginio transliacija – iškilmingoje ceremonijoje Nacionalinėje dailės galerijoje bus įteikti DELFI Titanų apdovanojimai ir paminėtas DELFI 20-as gimtadienis (daugiau skaitykite čia).

Leidimą transliuoti televizijos programą per AB „Lietuvos radijo ir televizijos centro“ pirmąjį skaitmeninės antžeminės televizijos tinklą DELFI TV gavo laimėjusi Lietuvos radijo ir televizija komisijos skelbtą konkursą.

DELFI TV iki šiol buvo žiūrimiausia televizija internete, nuo 2019 m. rugsėjo ji buvo transliuojama „Telia“ vartotojams.

DELFI TV nuolat auga ir stiprina savo pozicijas rinkoje. Čia rodomos tokios laidos kaip „DELFI Dėmesio centre“, „DELFI Rytas“, „DELFI 11“, „DELFI Diena“, populiariausia lietuviška interneto laida „Kitokie pasikalbėjimai“, „(Ne)tobulos“ su Jurga Tapiniene, „Nepatogūs klausimai su Radistais“, „Kasdienybės herojai“ su Rūta Lape, „Didysis Alfo kulinarinis šou“, „Nejaukiai“ su Tomu Sinickiu, „Orijaus kelionės“ su Orijumi Gasanovu, „Motyvacija judėti“ su Vlada Musvydaite, „Boso valanda“ su Sauliumi Jovaišu,„Krepšinio zona“, „Sportinė forma“, „Spausk gazą“, „Sveikatos receptas“, „GARSIAI!“, „Artimai“, „Stiliaus DNR“, „Atsakingas požiūris“, „DELFI Garažas“, „Spausk gazą“, „Radikalus smalsumas“, „Kur varom“, „Kablys“, „Jūs rimtai“ ir kitos.

Interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius“ duomenimis, DELFI TV turinį internete per mėnesį vidutiniškai žiūri daugiau nei 860 tūkst. vartotojų (2019 m. gruodžio duomenys), jis taip pat yra pasiekiamas „Youtube“ platformoje, socialiniame tinkle „Facebook“.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.