Prieš metus nauja rubrika portale Delfi startavo norint pabrėžti verslo svarbą kriziniu metu, o toliau kanalą siekiama plėtoti daugiau dėmesio skiriant verslumo skatinimui, valdžios ir visuomenės požiūrio į verslą keitimui, publikuojant daugiau verslo požiūrio apie Lietuvos ir pasaulio ekonomiką ir politiką.

„Jau metus dalindamiesi su skaitytojais išskirtinėmis verslo istorijomis, darbais, kalbindami ekonomiką kuriančius ir auginančius verslininkus, pamatėme, kad temų spektras gali būti daug platesnis, o verslininkai ir įmonių vadovai turi pasakyti daug daugiau nei apie pandemiją. Kartu su nauju rubrikos pavadinimu norime kurti dar daugiau turinio, kuris būtų aktualus aukščiausio lygio įmonių vadovams, būsimiems verslininkams, kompetencijas savo darbo srityje auginantiems profesionalams“, – sako portalo Delfi kanalo „Verslo požiūris“ redaktorė Ugnė Karaliūnaitė.

Kaip ir iki šiol šiame kanale skaitytojai ras tokias rubrikas kaip „Specialus interviu“, kuriame kalbinami įmonių vadovai, verslus kuriantys žmonėsi, ilgametę patirtį vystant verslą sukaupę pašnekovai. Toliau tęsiamas ir interviu ciklas „Kava su vadovu“, kuriame savo įžvalgomis apie verslo iššūkius, naujienas ir patirtis dalinasi skirtingų sektorių įmonių vadovai.

Dar viena kanalo „Verslo požiūris“ labai svarbi rubrika – „Pagaminta Lietuvoje“. Lietuvos ekonominė gerovė itin priklauso ir nuo mūsų pramonės, kuri padeda šaliai atsilaikyti ir pandemijos metu, todėl šioje rubrikoje skaitytojai susipažins ne tik su gamybos sektoriaus flagmanais, bet ir smulkiaisiais verslais, kurie kartais nuo mažų gamintojų išauga į reikšmingus šalies darbdavius.

Kiekvieną ketvirtadienį Delfi interneto portale ir Delfi TV išvysite laidą, „Verslo požiūris“ (iki šiol buvo kuriama laida „Atsakingas požiūris“), kurią veda Kristina Ciparytė. Laidos metu vedėja drauge su pašnekovais diskutuos verslo pasauliui aktualiomis temomis, kels klausimus, kurie kartais pasimeta greitame informacijos sraute.

„Kanale „Verslo požiūris“ bus ne viena įdomi rubrika, o reaguojant į skaitytojų poreikius, rinkos pokyčius kursime ir papildomus projektus. Jau pernai pradėjome Atsakingo požiūrio apdovanojimų projektą, kuris įvardija socialiai atsakingiausius verslus ir asmenis, taip pat planuojame ir specialių renginių, konferencijų vystymą“, – plėtros planais dalinasi „Verslo požiūrio“ redaktorė Ugnė Karaliūnaitė.

Su kanalo „Verslo požiūris“ turiniu galite susipažinti ČIA, o TV laidos archyvus rasite ČIA.