„Didžiuojamės, kad „Telia“ pasirinko mus dėl mūsų komandos stiprumo ir idėjų. Tai mums ypač svarbu, nes „Telia“ kelia itin aukštus reikalavimus sau ir savo partneriams. Esame pasirengę efektyviam darbui, įgyvendinant naujus ir integruotus komunikacijos sprendimus“, „Didžiuojamės, kad „Telia“ pasirinko mus dėl mūsų komandos stiprumo ir idėjų. Tai mums ypač svarbu, nes „Telia“ kelia itin aukštus reikalavimus sau ir savo partneriams. Esame pasirengę efektyviam darbui, įgyvendinant naujus ir integruotus komunikacijos sprendimus“, – pranešime žiniasklaidai teigia „Arena Media“ direktorius Rokas Babravičius.

„Arena Media“ – viena sparčiausiai augančių žiniasklaidos planavimo agentūrų Lietuvoje. 2017-2019 m. agentūros pajamos padidėjo 54 proc. iki 8,49 mln. eurų. Tarp didžiausių „Arena Media“ klientų – „Kesko Senukai“, „Camelia“, „Škoda“, „Bigbank“ ir kitos Lietuvos bei tarptautinės kompanijos.

Tarptautinei „Telia Company“ įmonių grupei priklausanti „Telia Lietuva“ iš vienų rankų teikia telekomunikacijų, IT ir TV paslaugas. Bendrovė valdo didžiausios aprėpties ir geriausių greitaveikų tinklus Lietuvoje ir kasmet šalyje investuoja apie 50 mln. eurų. Praėjusiais metais „Telia“ pirmoji Lietuvoje įjungė naujos kartos 5G mobilųjį ryšį.