„Per pastaruosius kelerius metus finansų industrijoje vyko nemažai svarbių pokyčių. Tikiuosi, kad mano sukaupta patirtis bus vertinga siekiant banko užsibrėžtų tikslų. Drauge su čia dirbančių profesionalų komanda bei šios organizacijos stiprių vertybių dėka toliau sieksime sėkmingai vystyti banko ryšius su žiniasklaida, nuomonės formuotojų lyderystę ir eksperto balsą žiniasklaidoje,“ – sako D. Taučkėlaitė.

„Džiaugiuosi, kad į banko komunikacijos komandą įsiliejo ilgametę ir įvairiapusę patirtį finansų sektoriuje sukaupusi finansų komunikacijos ekspertė. Tikiu, kad Daivos turimos kompetencijos ir gebėjimai įneš papildomos energijos į banko komunikaciją“, – sako Valdas Lopeta, „Swedbank“ Lietuvoje Komunikacijos ir tvarumo tarnybos vadovas.

15 metų darbo komunikacijos srities patirtį turinti D. Taučkėlaitė beveik septynerius metus ėjo „Nasdaq Vilnius“ vertybinių popierių biržos marketingo ir komunikacijos vadovės pareigas, buvo atsakinga už „Nasdaq Lietuvoje“ biuro išorinę komunikaciją. D. Taučkėlaitė taip pat ne vienerius metus profesines žinias gilino bankininkystės sektoriuje, atstovavo šiai finansų industrijai žiniasklaidai, dirbo „Verslo žinios“ dienraščio finansų rinkų žurnaliste. D. Taučkėlaitė yra įgijusi komunikacijos magistro laipsnį universitete „City University London“, taip pat yra gilinusi komunikacijos ir rinkodaros įgūdžius ISM vadovų magistrantūros programoje, baigusi bakalauro studijas Vilniaus universiteto Žurnalistikos institute.