Šiaulių bankas“ ruošiasi įgyvendinti itin ambicingą augimo strategiją ir Raimonda savo patirtimi įgyvendinant pokyčius, strateginiu mąstymu ir kūrybiškumu, tikiu, labai reikšmingai prisidės prie mūsų sėkmės istorijos“, – sako Šiaulių banko Administracijos vadovas Vytautas Sinius.

R. Gudaitė septynerius metus vadovavo „Topo grupės“ rinkodarai, konsultavo įvairias kompanijas rinkodaros strategijos, klientų patirčių valdymo, skaitmeninės strategijos, rinkodaros kanalų ir pardavimų skatinimo klausimais.

„Jungiuosi prie ambicingos Šiaulių banko komandos, kad prisidėčiau savo patirtimi ir kompetencija – padėti bankui augti, stiprinti savo pozicijas rinkoje, būti arčiau klientų ir valdyti jų patirtis bei įgyvendinti strateginius pokyčius“, – sako R. Gudaitė.

Šiaulių bankas turi plačiausią klientų aptarnavimo skyrių tinklą Lietuvoje ir nuolat išrenkamas vienu geriausiai klientus aptarnaujančiu banku Lietuvoje.

Šiaulių banko grupė teikia kasdienės bankininkystės paslaugas, siūlo vartojimo paskolas ir lizingą, finansuoja daugiabučių namų modernizavimą, o sėkmingai sujungus mažmeninius verslus su INVL, nuo gruodžio mėnesio išplėtė gyvybės draudimo verslą ir valdo II bei III pakopos pensijų bei mažmeniniams investuotojams skirtus investicinius fondus.

Tai yra ir ilgiausiai veikiantis lietuviško kapitalo bankas Lietuvoje. Nuo 1994 metų listinguojamas „Nasdaq“ biržoje ir prižiūrimas Europos centrinio banko, kaip sistemiškai Lietuvos rinkai svarbus bankas.