„Ne vienerius metus praleidau įvairiose komercinėse televizijose ir naujienų portaluose, kur sukaupiau nemažai patirties, reikalingos efektyviam darbui. Tikiu, kad turimos žinios leis prisidėti prie įtakingos medijos grupės komandos plėtros ir visokeriopo tikslų įgyvendinimo“, - sakė A. Matulis.

Naujasis projektų skyriaus direktorius bus atsakingas už agentūros produktų ir paslaugų teikimo koordinavimą, verslo galimybių paiešką, darbą su projektų vadovų komanda, prisidės prie agentūros strateginių ir verslo tikslų įgyvendinimo.

„Kartu su ambicinga „Havas Media“ komanda siekiame būti ne tik dar viena žiniasklaidos planavimo agentūra, bet verslo partneriais. Mūsų tikslas – klientams padėti suprasti pramonės tendencijas ir ką tai reiškia jų verslui, prisidėti prie jų lyderystės, padėti jiems vykdyti strateginę plėtrą“, - pasakojo A. Matulis.

„Havas Media“ vadovas Andrius Barakūnas tikisi, kad A. Matulio prisijungimas prie komandos prisidės prie projektų skyriaus komandos narių tobulėjimo.

„Džiaugiamės, kad prie mūsų komandos prisijungė ambicingas ir profesionalus medijos ekspertas Aivaras. Esu įsitikinęs, kad jo patirtis ir žinios leis nubrėžti aiškią projektų vadovų komandos viziją, nusimatyti konkrečius tikslus ir veiksmus, kurie leis įgyvendinti išsikeltus tikslus ir prisidės prie mūsų komandos profesinio augimo“, - sakė A. Barakūnas.

A. Matulis „Havas Media“ projektų skyriaus direktoriaus pareigas pradėjo eiti vasario 20 d.

Tarp „Havas Media“ agentūros klientų: Rimi, SEB bankas, „Apple“ įgaliotasis platintojas „AVAD Baltic“, „Olybet“, „Jacobs Douwe Egberts“, „Red Bull“, „Enefit“, „Hyundai“, „KRKA“ ir kiti.

„Havas Media“ priklauso tarptautinei „Havas“ komunikacijos grupei.