„People Link“ įkūrėja ir vadovaujanti partnerė Jurgita Lemešiūtė komentuoja, kad prisijungus gerą reputaciją rinkoje turintį, tačiau su kiek mažesniais projektais dirbusį „Confident“ atrankų verslą, „People Link“ sustiprins savo patirties ir kompetencijų portfelį, vadovų komandą, ir galės imtis didesnės apimties projektų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Darbo rinka ir toliau išlieka itin aktyvi, o sujungę dvi panašią patirtį, darbo principus ir vertybes turinčias kompanijas galėsime dar efektyviau ir kokybiškiau teikti personalo paieškos, atrankų ir konsultacijų paslaugas“, – komentuoja J. Lemešiūtė.

„Sutapo mūsų aukšti standartai, siekis ne tik vykdyti atrankas, bet ir padėti vadovams bei kandidatams geriau orientuotis darbo rinkoje. Kartu su „People Link“ nuo šiol galėsime pasiūlyti didesnės apimties ir greitesnių sprendimų“, – antrina naujoji „People Link“ partnerė Jūratė Mikaitė.

Dėl šių pokyčių „Confident“ žmogiškųjų išteklių prekės ženklo rinkoje nebeliks, o šios kompanijos specialistai dirbs su „People Link“ vardu.

„Confident“ vadovė J. Mikaitė prisijungė prie „People Link“ partnerių – J. Lemešiūtės ir Rūtos Ratavičiūtės. Asocijuotuoju „People Link“ partneriu šį rugsėjį tapo ilgametis „People Link“ darbuotojas Matas Martinkėnas. Iš viso „People Link“ šiuo metu vienija 15 darbuotojų.

„People Link“ personalo paieškos ir atrankos rinkoje veikia nuo 2009-ųjų. Kompanijos ekspertų komanda specializuojasi technologijų, pardavimų ir rinkodaros, finansų aukštos kvalifikacijos specialistų bei vadovų paieškoje, atrankoje ir vertinime. Įmonė turi padalinius Vilniuje, Kaune ir Londone, todėl taip pat teikia tarptautines personalo paieškos paslaugas.

Šiemet „People Link“ rinkoje pristatė naujovę – interaktyvių darbo skelbimų platformą „Upgrade“ su tokiomis funkcijomis kaip virtualios ekskursijos po darbovietes, pokalbiai su būsimais kolegomis, infografikai, kandidatavimas vienu mygtuku ir kt. Šį įrankį kompanija planuoja plėsti.