Arijaus Žako, „Havas Creative“ vadovo, teigimu, atėjo metas ne tik atnaujinti per dešimtmečius pakitusį agentūros identitetą, bet ir klientams suteikti dar didesnę integruotos komunikacijos vertę.

„Esame subrendę pokyčiams, bet tuo pačiu siekiame išsaugoti tai, ką agentūra turi geriausio. Pavyzdžiui, stiprią kūrybinę komandą, kurią į priekį veda kūrybos vadovas Jonas Valatkevičius ir strategas Vaidotas Valantiejus. Spręsdami klientų iššūkius galime naudotis visais vidiniais „Havas“ grupės resursais – nuo globalių iki lokalių tyrimų ar pasauline „Havas Creative“ agentūrų patirtimi. O tai, savo ruožtu, kuria papildomą vertę mūsų klientams“, – apie agentūros išskirtinumą kalbėjo A. Žakas.

Havas Creative logotipas

Anot Šarūno Mikelevičiaus, „Havas“ grupės vadovo Lietuvoje, atėjo laikas šią papildomą vertę bei komunikacijos disciplinų integraciją atspindėti ir kūrybos agentūros prekės ženkle. „Todėl nuo šiol kūrybos ir turinio kūrimo disciplinas aptarnaujančias komandas visose Baltijos šalyse vienys bendras pasaulinis „Havas Creative“ prekės ženklas“, – sakė Š. Mikelevičius.

Vertės klientui kūrimas – strateginis agentūros tikslas. Būtent todėl „Havas Creative“ agentūros siūlomų paslaugų spektras yra itin platus: nuo strateginėmis įžvalgomis pagrįstų kūrybinių, dizaino ar prekių ženklo – logotipo ar pozicionavimo – sprendimų iki pardavimo skatinimo (angl. Below the line advertising, BTL) ar prekybos rinkodaros (angl. trade marketing) veiksmų.

Anot A. Žako, didžiausias agentūros išskirtinumas yra integruotas požiūris į klientų poreikius. Todėl kūrybinius sprendimus išpildo ir įgyvendina išskirtinio dėmesio sulaukiantis turinio gamybos skyrius, kuris fotografuoja, filmuoja, animuoja ar sukuria kitokį turinį ne tik operatyviai, bet ir efektyviai.

Šiuo metu „Havas Creative“ agentūroje dirba 13 specialistų, tačiau atsižvelgiant į projektų specifiką, pasitelkiami kolegos iš kitų „Havas“ grupės agentūrų. Tad reali kūrybinė komanda dirbanti su klientais siekia iki 20 savo srities profesionalų.

„Havas Creative“ agentūros klientai yra žinomi Lietuvos ir tarptautiniai prekių ženklai: „Mars“, „Omniva“, „Vilniaus paukštynas“, „Bonduelle“, „Domus galerija“, „Mantinga“, „Maisto bankas“ ir kiti.

„Havas Creative“ vardu pasaulyje veikia per 60 agentūrų.